Müller Péter: Vallomások a szerelemről – könyvbemutató

Müller Péter Vallomások a szerelemről című könyvének bemutatója 2018. október 25-én, csütörtökön, 17.30-kor az Örkény István Könyvesboltban (1137 Budapest Szent István krt. 26.).

Müller Péterrel László Ágnes beszélget.

„Szerelmes vagyok. Hatvankét éve. Ez a történelmi korokon áthúzódó személyes élményem szülte ezt a könyvet. Nem a tartós párkapcsolatról, hanem a szerelemről írtam. Az öröklángról, amelyről tudom, hogy nem lesz parázs soha. Láng marad mindig. Azt is tudom már, hogy öregkorunkban lobog a legszebben és legizzóbban. A búcsú gyönyörűbb, mint a találkozás.

Életem összegezése ez a mű.”

A szerelem titkait keresi ez a könyv. Rejtély, hogy a szerelem szó a világ valamennyi nyelve közül miért csak a magyarban létezik. Nemrég kiderült, hogy ez volt őseink alapszava, amelyre egy ma is érvényes, hatalmas gondolatrendszer épül. Ezer évig rejtegetni kellett, mert üldözték…

Az író beszél a férfiuralom válságáról, a nők öntudatának forradalmi változásáról, lelkünk varázshatalmáról, a szeretet és szerelem különbségéről, a szeretkezésről és a magányról, rejtett nagy szerelmek történetéről. Válaszol arra a kérdésre, hogy van-e Igazi, és megtaláljuk-e.

Merész kincskeresés ez a könyv, melynek minden fejezetét az író személyes élménye hitelesíti.

A Rivaldafény Kiadó gondozásában megjelent és a Kossuth Kiadó által forgalmazott könyv bemutatója után Müller Péter dedikálja a művét, amely a helyszínen kedvezményesen vásárolható meg.

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!

Forrás: Kossuth Kiadói Csoport