Valódi találkozások – Közös élmény

2018. október 1-jén hétfőn a Kávé Világnapján a Julius Meinl jóvoltából, egy teljes napig minden vers (legyen az ismert, vagy saját) kávéházi fizetőeszközzé válik a kampányhoz csatlakozott éttermekben és kávézókban. A felhívásunk lényege: „Találkozz barátoddal személyesen, rendelj két kávét, írjatok egy verset, és cserébe barátod kávéját mi álljuk.” Hisz a valódi emberi kapcsolatok mindennél többet érnek.

„A kezdeményezés célja elsősorban az, hogy minél több ember számára eljuttassuk azt az üzenetet, hogy a valódi emberi kapcsolatok mindennél többet érnek. Manapság, már nagyon sokan a közösségi média oldalak megszállottjai, az emberi kapcsolatokat pedig elsősorban üzenetekben, chaten ápoljuk. Fontos, hogy a mai felgyorsult világban, is időt szánjunk barátainkra, és ápoljuk a személyes kapcsolatokat. A Kávé Világnapján arra buzdítjuk a kávészerető közönséget partnereinkkel, hogy találkozzanak ismerőseikkel, barátaikkal személyesen, és egy finom kávé mellett osszák meg velünk kedvenc idézetüket, vagy gondolataikat. Mindezért cserébe egyikőjük kávéját mi álljuk.” – mesélte Takács Péter a Julius Meinl Magyarországi ügyvezetője.

Idén, 17 Julius Meinl kávét forgalmazó helyszín csatlakozott a felhíváshoz országszerte, köztük több nagy múltú kávéházzal és cukrászdával.

S hogy mit kell tennie annak, aki 2018. október 1-jén verssel vagy idézettel szeretne fizetni egy kávéért?
Elsőként találja meg a hozzá legközelebb eső helyszínt, mely csatlakozott a felhíváshoz. A Meet With a Poem kampányban való részvételt az éttermek és kávézók ajtómatricákkal, plakátokkal, valamint az asztalra kihelyezett cetlikkel és ceruzákkal is jelzik. Ezután nem kell mást tennie, mint találkozni baráttal, ismerőssel, rokonnal személyesen, rendelni két kávét, írni egy verset, és cserébe az egyik kávét a Julius Meinl  állja. Ne felejtsetek el közös versetekről egy fotót készíteni, majd feltölteni azt a www.meinlcoffee.com weboldalra annak érdekében, hogy költeményetekből akár egy valódi zenei sláger születhessen!

A nemzetközileg is elismert JP Cooper énekes és dalszövegírót, együttműködő és támogató partnerünk ezen kampányban is. „A Julius Meinl-el való együttműködés lehetőséget adott számomra, hogy tisztelegjek pályatársaim, költőim és szövegíróim munkája előtt, remélem, hogy az elkészült új dal is megmutatja, hogy a költészet mindenhol jelen van.” – JP Cooper.

Eseményről bővebb információ:
A kampányhoz csatlakozott helyszínek listája: https://www.facebook.com/events/2067606909930931/
Facebook: www.facebook.com/juliusmeinlhungary,
Web: www.meinlcoffee.com

Forrás: Julius Meinl Hungary
,