Legközelebb majd sikerül – Vámos Miklós új regényének bemutatója

Nagyon sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2018. 10. 12-én (pénteken) 18:00 órai kezdettel a New York Palace Budapest (Boscolo) Róma termébe (Erzsébet krt. 9-11, Budapest, 1073) Vámos Miklós Legközelebb majd sikerül című új regényének könyvbemutató estjére.
A rendezvényen vendégfellépőként koncertet ad a SÁRIK PÉTER TRIÓ.

Vámos Miklós az új regényről: „Engem az emberek valamiféle megbízható és jóindulatú nagybácsinak tekintenek (az okok egy részét tudni vélem). Úton-útfélen megállítanak, s beszélgetést kezdeményeznek. Sokan keresnek a neten, kérik, találkozzunk – élet-halál kérdése –, csak én segíthetek. Néha nem sikerül elzárkóznom. Aztán a kávéházban várnak, s rendre kiderül, hogy párkapcsolati (válási, szakítási) tanácsot kérnek. Van abban ráció, hogy tőlem: kétszer váltam, továbbá jogi diplomával rendelkezem, meg ugye a közismert empátiám.
Emiatt fontolgattam egy ideje, hogy egy hozzám hasonló amatőr kapcsolatjavítóról írjak könyvet. Esetleg a figura legyen azonos a Borgisz című korai kisregényemben szereplő tizenkilenc éves Najn Ivánnal. Miféle felnőtt vált belőle? Egy központi alakot terveztem, kettő lett belőle.
A Borgisz kilenc hónap története, ez a könyv kilenc évé. Ugyanakkor a kilenc fejezet Beethoven egy-egy szimfóniájának szerkezetét, mondandóját, hangulatát, lendületét követi, amennyire a nyelv eszközei engedik. Voltaképp szimfonikus regény keletkezett, zenés próza. Végül örömpróza? Bárcsak!”

A Sárik Péter Trió Magyarország egyik legnépszerűbb jazz formációja. Sikerük záloga a nyitottság és a közönség szeretete, zenéjük dinamikus, változatos és humorral teli, így azok számára is élvezetes, akik csak most ismerkednek a jazz műfajával.

Sárik Péter zeneszerzői munkásságát számtalan díjjal jutalmazták itthon és külföldön egyaránt, szerzeményei rendre dobogós helyezéseket érnek el az Egyesült Államok és Nagy-Britannia legjelentősebb dalszerző versenyein.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A belépő díja 3500 Ft, amely tartalmazza Vámos Miklós Legközelebb majd sikerül című regényét is.

Regisztrálni 2018. október 8-a éjfélig lehet itt.

(A belépő díját nem a regisztráció alkalmával, hanem a rendezvény napján, a helyszínen, érkezéskor tudják rendezni.)

,