Frenk koncert a 10 éves Kobuci kertben

A nyár elég sűrűre sikeredett Frenk számára, több fesztiválon is koncerteznek, többek közt hallhatóak voltak a Fishing on Orfűn, de még csak most következik az Ördögkatlan Fesztivál, a Fezen Fesztivál, a Dombos Fest Szerbiában, akusztik koncert pedig egyedül a Woodstock az ugaron programja keretében lesz. Közben pedig már készül az új videóklip is, amit ezúttal ismét Indián készít.

© Galgóczi Németh Kristóf

Budapesten július 12.-én a 10 éves Kobuci kertben játszik újra a zenekar, ami azért is nagyon különleges, mert most először és egyetlen alkalommal lép színpadra Frenk korábbi zenekarának két énekesnője, Váczi Eszter és Kelemen Angelika. Ők ketten 2005 – 2010 között voltak állandó résztvevői a koncerteknek, ahol nemcsak hangjukkal, de személyes kisugárzásukkal, jelenlétükkel emelték a bulik hangulatát. Hallhatjuk énekelni őket a Szívzörejek és a Nagyvárosi éjszakák című albumokon, most 8 év után pedig újra élőben is, ezért is kihagyhatatlan ez az este.

© Katona Eszter

FRENK
vendég: Bekvart
július 12. Kobuci kert

Esemény: https://www.facebook.com/events/204689500254521/

„Azt hiszem, bátran mondhatom, hogy a Kobuci a kedvenc szabadtéri koncerthelyem. Hat vagy hét éve került sor ott az első fellépésemre, de egyszer sem volt olyan, hogy rossz szájízzel, vagy bosszúsan jöttem volna el. Jó hangulatú, jó fej személyzet, jó hangosítás, jó italok, és rendkívül műértő közönség, akik értik, hogy mit is csinálok én valójában. Ja és lehet velük szórakozni hajnalig. Általában az utolsók között vagyok akik hazaindulnak, elég jókedvűen. Szóval várunk mindenkit szeretettel, óriási koncert lesz, ezt megígérhetem.”  Csók, Frenk!

Vendégzenekar a Kaposvári Egyetemen végzett színészekből álló BEKVART, akik ősszel jelentették meg első nagylemezüket,  A hetedik év címmel. Nemrég tértek haza Amerikából, ahol a Hungary Live Festival keretein belül léptek fel New Yorkban, és a Kobuciba egy fél-akusztikus, azaz belülhangos koncerttel fognak készülni.

Találkozzunk a 10 éves Kobuci kertben!

www.frenk.hu