A világirodalom nagyjai kicsiknek – országos premier

A Da Vinci Kids februári bemutatója egy a világirodalom klasszikusait feldolgozó könnyed animációs sorozat, először Magyarországon. Sziporka Sziszi irodalmi kalandjai rendszeresen, minden hétfőn és kedden délután 4-kor jelentkeznek, premier jövő hétfőn, február 12-én!

Köszönjük, ha felhívod az új, egyszerű, de fontos sorozatra a figyelmet!

Sziporka Sziszi Február 12. @ 16:05

Ez most egy álom? Vagy egy könyv? Nem, ezek Sziporka Sziszi kalandjai!

Sziszi annyira szeret olvasni, hogy ha elalszik – ami gyakran megesik – álmában a könyvének történetébe pottyan. Tarts vele Drakula kastélyába vagy Frankenstein szörnyéhez. Nézd meg, hogy áll ki Hamletért, vagy hogy próbálja megmenteni Rómeót és Júliát. Tudd meg azt is, mi történik, ha túl közel repül a Naphoz.

Sziporka Sziszi tehát minden idők leghíresebb történeteinek nyomába ered, mi pedig vele tartunk, s a legnagyobb klasszikus olvasmányokat álmodjuk végig vele. A te kedvenc könyved vajon köztük van? Ha tetszettek az őrületes álombéli kalandok, akkor elolvashatod az eredeti történetet is!

Sziporka Sziszi

#premier Ez egy álom? Vagy talán egy könyv? Nem, ez Sziporka Sziszi kalandja! Sziporka minden idők leghíresebb történeteinek nyomába ered. Kövesd elképesztő kalandjait a Da Vinci Kids-en február 12-én délután 4:05-kor!

Közzétette: Da Vinci Kids – 2018. február 6., kedd

,