Alone in the Moon: Budapest Nihil bemutató

Az Alone in the Moon 2015 nyarán tűnt fel a budapesti színtéren Collection of Great Generational Anthems c. debütalbumával, mely egy 14 dalos, 64 perces, grandiózus tisztelgés a 90-es évek rockzenéje előtt, olyan előadók nyomvonalán, mint az Alice in Chains, a Nirvana, a Soundgarden, a Deftones, a Kyuss, vagy a Tool.

Az egyre gyarapodó rajongótábor mellett talán a legfontosabb elismerésként a zenekar a Cseh Tamás Program 2016-os szezonjában 274 jelentkező közül bekerült a támogatott 25 induló előadó közé. A támogatási összegből több kiadvány is készült. A 2017 júniusában megjelent Glamour Grunge EP az irodában tespedő, az emberektől egyre inkább elidegenedő, meg nem értett forradalmár mindennapjait írja le, az első album grunge-stoner rockos mixtúrájának kompaktabb, egyszerűbb, kiábrándultabb verziójaként.

A 2018 januárjában érkező Budapest Nihil kislemez a kortárs budapesti gitárzenei színtér stílusparódiájaként egy punkosabb irányt vetít előre, egyúttal a zenekar első magyar nyelvű dalát is tartalmazza. Az anyag a január 18-i koncerten lesz először kapható – a Mika Tivadar Mulatóban, ahol a zenekar a Jackie’s Gun társaságában játszik – limitált példányszámban, természetesen csakis kazettán.

Az esemény Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/1932692113648805/

AITM Facebook: https://www.facebook.com/aitmband/
AITM Bandcamp: https://aloneinthemoon.bandcamp.com/
AITM Spotify: https://open.spotify.com/artist/2s2VzUIiQdC5bONN1PlZhr


Forrás, fotók forrása: AITM