Lásd rózsaszínben a világot! Fuss velünk a RozéMaratonon! Versenyfelhívás!

Villány városában július 15-én, szombaton ismét több ezer futó rajtol el a RozéMaraton látványos és mókás utcai futóversenyén!

A nemzetközi hírű Villányi Rozé Fesztivál második napján, szombaton délután kerül sor minden idők legrózsaszínűbb jelmezes futóversenyre, amely 3 km-es távon, karneváli hangulatban teszi próbára az egyéni és a csapatban induló futókat. A részvevők – felnőttek, gyerekek és a csapatban indulók egyaránt – rozé fröccs és málnaszörp frissítők kíséretében futhatják végig a távot. A díjak átadását követően pedig a futók és a közönség is részese lehet a „nagy villányi szódaháborúnak” is!

A verseny zsűrije nem csak a gyorsaságot, hanem a jelmezek kreativitását is értékeli. A leggyorsabbak és a legötletesebb rózsaszín jelmezek viselői értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. Az első befutók Gere Tamás és Zsolt Diófa Panziójában vendég-éjszakákat, a Bock Pincészetben és Gere Attila Pincészetében borkóstolón történő részvételt nyerhetnek a sok palack rozébor mellé, a „Legrozébb jelmezes” győztest pedig a balatonföldvári Hotel Három Hattyú kényezteti majd értékes különdíjával.

A RozéMaraton időpontja: 2017. július 15. szombat
Helyszín: Villányi Rendezvénytér
15:30 Jelmezmustra
A futóversenyen indulók legötletesebb jelmezeinek és kiegészítőinek nyilvános mustrája.
16:00 RozéMaraton – Bemelegítés
A futóverseny előtti közös bemelegítés Csuka-Maul Anikóval és fitRbox csapatával.
16.30 RozéMaraton
A rózsaszín futóverseny során a 3 km-es távon fröccs és málnaszörp frissítők várják a résztvevőket, akik zenés felvezetéssel, igazi karneváli hangulatban futhatják végig a távot.
Nevezés: Online: július 14. 10.00 óráig
http://www.villanyiborfesztival.hu/roze/rozemaraton/
A helyszínen: július 15-én a Villányi Rendezvénytéren, a RozéMaraton regisztrációs pavilonjában 10.00 – 16.00 óra között
Közös bemelegítés: 16:00
Rajt: 16.30
Táv: 3 km
A részvétel feltétele: minimum 1db rózsaszín ruhadarab vagy kiegészítő viselése!

Rozé Maraton díjazás

Forrás: Rozé Fesztivál
, ,