Da Vinci Learning gyermeknapon a Westendben

A Da Vinci Learning, az egész család oktató Tv-csatornája május 28-án, gyermeknapon élő és televíziós kalandokat hoz a gyerekek számára a West End City Center bevásárlóközpontban. Fedezd fel a világot címmel egész nap Da Vinci Learning programokból lehet válogatni a világűr, természet, találmányok és film témakörökben, valamint premier előtti vetítés is várja a gyerekeket a rooftop moziban. A programot a DIGI telekommunikációs szolgáltató támogatja.

Hogyan zajlik a Holdfogyatkozás? Mi mindent tudhatunk a Napról? Hogyan élnek az űrben az űrhajósok? A Da Vinci Learning élményórákon többek között e kérdésekre is fény derül, ráadásul a gyerekek izgalmas játékokon keresztül első kézből tapasztalhatják meg a jelenségeket. A Da Vinci Learning órák között pedig makettezés és vulkánkészítés valamint filmes kulisszatitkok várnak.

A programok végén a Nagy álmodozók sorozat Tesla epizódját vetítjük premier előtt. Ő találta fel az elektromos autót? Vajon tényleg fogott jelet az űrből? Ismerd meg Nikola Teslát úgy, ahogy eddig még sosem láttad! Nézd meg a filmet és keresd a kódot, hogy megnyerhesd a 3D nyomtató, az Apple Watch, az iPad Mini a GoPro HERO a Korda Filmpark nyeremények vagy a Pizsamaparti páros jegyek egyikét!

Da Vinci Learning gyermeknap 11-17 óráig a West End City Centerben.

Az esemény Facebook-oldala

A Da Vinci Media GmbH-ról:

A Da Vinci Learning a Da Vinci Media GmbH tagja, egy független média csoporté, mely a tanulás szórakoztató formáját nyújtja minőségi televíziós és igény-szerinti programjaival, oktató applikációkkal és egyedülálló magazinjaival. A Da Vinci Media GmbH 2007 óta gondoskodik a kiváló minőségi televíziós oktató-sorozatokról a németországi központból, Berlinből. A Da Vinci Learning tévé csatorna világszerte 30 millió előfizetőnek kínál ösztönző tartalmakat, ahol a tanulás egy izgalmas utazássá válik a saját gyártású produkciókon és a gondosan kiválasztott műsorok széles választékán keresztül. A 16 nyelven elérhető Da Vinci Learning egy biztonságos, veszélytelen környezet kényelméből próbálja meg kielégíteni a néző kíváncsiságát.

Forrás: Da Vinci Learning