Így ünnepli az 5. születésnapját a Jónás Vera Experiment

Jónás Vera Experiment koncert – vendég: Dés András
2016.12.28. 20.00 óra
Trafó Kortárs Művészetek Háza

Külföldi fellépés Európa legnagyobb showcase fesztiválján, az Eurosonic-Norderslaag-on Groningenben, előzenekar a Skye&Ross from Morcheeba előtt, készülő remixlemez, HBO-sorozat főcímzene – van mit ünnepelni. Különleges látványelemekkel és interaktív show-val készül a Jónás Vera Experiment ötödik születésnapjára, a két ünnep közötti koncertjére a Trafóban.

Fotó forrása: Trafó Kortárs Művészetek Háza

Nem panaszkodhat a Jónás Vera Experiment, ami az elmúlt öt évre való vissza- és előretekintést illeti. A Trafós ünneplésüknek ugyanis nemcsak az évforduló ad apropót, mellette még jócskán akadnak hírek, melyek okot adnak a közös ünneplésre.

Immár hivatalos információ, hogy a zenekar 2017-ben az Eurosonic showcase fesztiválon is bemutatkozhat, amelyre rajtuk kívül még két magyar zenekarnak lesz lehetősége. A külföldi szereplést egy izgalmas itthoni fellépés előzi meg: a Skye & Ross from Morcheeba előtt ugyanis szintén Jónás Vera és zenekara indítja az estét november 27-én a Dürer kertben. Mindeközben egy remixlemezen is dolgoznak, melyen rengeteg hazai tehetséggel kooperálva lesznek újraértelmezve friss és régebbi dalok. S a valódi ünneplés még csak ezután jön, hiszen december 28-án a Trafóban, intim közelségből, együtt tekinthetünk vissza a zenekar eddigi kalandjaira.

A szülinapi koncertre különleges látvánnyal készül a zenekar. Persze a legjobb, ha – szülinap lévén – a meglepetés teljes, ezért részleteket nem is árulunk el, ennek ellenére meglepő showra számíthatunk, ahol maximálisan kihasználják a színházi teret. A Trafó meghitt, ugyanakkor progresszív helyszín, ami lehetővé teszi, hogy valóban közel kerülhessen a közönség az előadókhoz… Az eseményhez a zenekar korábbi oszlopos tagja, Dés András vendégként csatlakozik.

Ének, gitár, elektronika: Jónás Vera
Nagybőgő, basszusgitár: Csizmás András
Dob, ütőhangszerek: G. Szabó Hunor
Gitár: Fenyvesi Márton
Vendég: DÉS András – ütőhangszerek

http://trafo.hu/hu-HU/jonasvera

Forrás: Trafó Kortárs Művészetek Háza