Beindult a Pompeji mémgyár: Travolta már várja Harrison Fordot

Az internet népe úgy értesült, hogy újabb híresség érkezett Magyarországra: John Travolta felbukkant a szegedi Pompeji-kiállításon, és nagyon úgy tűnik, hogy Harrison Fordot várja. Vajon mikorra teker át Ford a Móra Ferenc Múzeumhoz?

Az internet népe az elmúlt napokban Harrison Fordot keresi, követi: hol jelenik meg éppen a hazánkban forgató színész? Az eredeti fotók mellett beindult a mémgyár is, a hazai internethuszárok megkezdték a munkát, s így Ford egyre több helyen bukkan fel Magyarországon – például a szegedi egyetemen is.

A netes népművészet aktuális eseményére reagál a szegedi Móra Ferenc Múzeum, akik újabb szereplővel bővítették a Ford-univerzumot: az összezavarodott John Travolta várja Fordot a Pompeji-kiállítás egyik termében. A kulturális trollkodás lenyomatát, a zavarodott Travoltát a Móra-múzeum Facebook-oldalán érhetjük utol: https://www.facebook.com/moramuzeum/.

A szegedi Pompeji-kiállítást Harrison Ford (és minden érdeklődő) december 31-ig nézheti meg a Móra Ferenc Múzeumban és a Fekete házban.

Forrás: Móra Ferenc Múzeum