Új videóval kápráztat a Voler Mouche – megjelent a Secret Dances!

Új videót forgatott a Voler Mouche, a most megjelenő Secret Dances Mágedli Maja énekesnővel debütált. A zenekar és Maja tervei szerint nem csak egy dal erejéig szól a közreműködés a Jazz Institut Berlin tehetséges hallgatójával, a vadiúj klip pedig igazi művészi együttműködés eredménye.

SDF_02

A Secret Dances nem teljesen ismeretlen a szombathelyi zenekar közönsége előtt, eredetileg  akusztikus formában született meg, majd jelentős átalakuláson ment át. A Mágedli Majával való találkozás után nem volt kérdés, hogy végre felöltheti végleges formáját a dal: új énekdallam született, valamint Szarvas Péter (a Secret Dances szerzője, a zenekar gitárosa), Miski Ádám (a zenekar vezetője) és Scheer Max Viktor (hangmérnök, producer) közösen döntött a hangszerelésről, változtatásokról. Az énekfelvételen túl rögzítették a vonós szólamokat a szombathelyi,18 fős Camerata Pro Musica kamaraegyüttes közreműködésével.

SDF_07

A most megjelent klip munkálatai a zenekar hagyományaihoz képest hosszúra nyúltak – míg korábban 2-3 nap alatt forgatták egyben a videót, most hónapok teltek el az egyes munkák között: külön rögzítették az énekesnő, a zenekar, valamint a tánc felvételeit is. Utóbbit Budapesten forgatták, koreográfus Vértes Mihály, a klipben látható táncművész pedig Horváth Zita, a Badora Dance Company tagja. A klip készítésében közreműködött Sustik Kriszta divattervező.

SDF_11

http://volermouche.com/hu/

https://www.facebook.com/volermouche/?fref=ts

Forrás: Voler Mouche