Új műsorral kezdi az évet a Piramis!

A magyar rock egyik legnagyobb legendája, a Piramis 2015-ben ünnepelte megalakulása negyvenedik évfordulóját. Természetesen koncertekkel, hiszen az együttes mindig is utánozhatatlan hangulatú fellépéseiről volt ismert. Gallai Péter billentyűs-énekes, Závodi János gitáros, Köves Miklós dobos, valamint a két, most már nem is annyira új tag, Vörös Gábor basszusgitáros és Nyemcsók János énekes szeptemberben a Barba Negra Track színpadán tartotta a turnét megkoronázó Jubileumi Nagykoncertet.

Piramis

Gondolhatnánk, csendesebb év következik, ám nem így lesz: 2016-ban még több helyre igyekszik eljutni a Piramis. A magyarországi turné mellett tavasszal újra erdélyi és felvidéki fellépések következnek, ősszel pedig még távolabb élő magyaroknak készül muzsikálni az együttes Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban.

Az új évhez új műsor is dukál, aminek bemutatója 2016. január 16-án lesz, a Barba Negra Music Clubban. Az év első Piramis buliján a zenekar most már negyvenegy évének legnagyobb slágerei (a Becsülettől az Ajándékon át a Kóbor angyalig) mellett olyan, élőben rég nem hallott számok szólalnak meg, mint A dal, vagy a Mondj egy mesét.

A Piramis előtt a Stardust lép színpadra.

2016. január 16. (szombat), kapunyitás: 20.00
Barba Negra Music Club
Előzenekar:
Stardust

Jegyek már most kaphatók: http://musicclub.barbanegra.hu/piramis_20160116
Elővételben 2016. január 11-ig 2000 Ft
2016.  január 12-től 2500 Ft
Jegyértékesítés a Barba Negra Music Club jegypénztárában

Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 14 és 20 óra között
Cím: XI., Prielle Kornélia utca 4.
Online a Broadway Jegyiroda és a Ticketportal rendszerbében kapható.

Bővebb információ:
http://piramiszenekar.com/
https://www.facebook.com/piramiszenekar/
https://www.facebook.com/events/445343992318032/