Dupla Szilveszter a Budapest Bárral!

Igen! A népszerű és kitűnő Budapest Bár december 31-én, délután bemelegítő koncertet, majd egy egész estés bulit tart a MOM Kulturális Központban.

BBAR1

Kitűnő zene, fantasztikus énekesek, nagyszerű zenészek, remek dalok –   a Budapest Bár szilveszteren garantált a jó hangulat!

A délutáni lazulós koncertet azoknak ajánlja a zenekar, akik este házibuliznak, vagy más programot terveznek, és előtte meg akarják alapozni a hangulatot kedvenc zenekarukkal, a Budapest Bárral. De remek lehetőség a délutáni koncert egy közös családi szilveszterezésre is, ahol a nagyik, és a gyerekek is kitűnően szórakozhatnak. Együtt élvezhetik a népszerű zenekar által újjáélesztett, a régi pesti mulatók világát megidéző slágereket, és a modernebb kor nagy sikerű dalait.

Énekesek: Behumi Dóri, Németh Juci, Ferenczi György, Frenk, Keleti András, Lovasi András, Tania Saedi.

Az esti koncertet azoknak ajánlák, akik az év utolsó éjszakáját a Budapest Bárral szeretnék tölteni egy fergeteges és garantáltan jó szilveszteri buliban, a MOM Kulturális Központban. Ezen az éjszakán igazi sláger paradét tart a zenekar, repertoárjukat a legsikeresebb dalaikból állítják össze. A több mint három órás maratoni koncert szüneteiben remek DJ gondoskodik a vidám hangulatról, és persze lesz pezsgő, lencse, virsli,   barátok és meglepetés is.

Énekesek: Behumi Dóri, Németh Juci, Ferenczi György, Frenk, Keleti András, Mező Misi, Tania Saedi.

A Farkas Róbert által alapított és vezetett Budapest Bár megalakulása óta több generáció kedvencévé vált. Kiváló zenésztársaival számos régi dalt leporoltak, feledésbe merülteket élesztettek újra, vagy nagyon közismerteket öltöztettek “budapestbáros” köntösbe és megteremtették a budapesti modern cigányzenét. Korok és kultúrák találkoznak a produkcióikban – talán ezért is szeretik a fiatalok és az idősebbek egyaránt.

A Budapest Bár zenekar tagjai:
Farkas Róbert (hegedű, gitár),
Farkas Mihály (cimbalom),
Ökrös Károly (harmonika, zongora),
Farkas Richárd (bőgő),
Kisvári Ferenc (dob)

DUPLA SZILVESZTER A BUDAPEST BÁRRAL!
MOM KULTURÁLIS KÖZPONT
DECEMBER 31. 16.00 és 21.00 ÓRA
A délutáni koncert időpontja: 2015. december 31. csütörtök, 16.00 – 18.00.
Az esti buli időpontja: 2015. december 31. csütörtök, 21.00 – 02.30.

Helyszín: MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

Jegyár a délutáni koncertre (állójegyek): 4000Ft

Jegyár az esti bulira: 9900Ft

Jegyvásárlás

Jegyvásárlásra a MOM Kulturális Központ pénztárában, valamint a mom.jegy.hu oldalon van lehetőség. (MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18. Központi információ: +36 1 319 9854. Pénztár nyitva tartás: minden nap 8.00 órától 19.30-ig).

www.budapestbar.hu
www.facebook.com/budapestbarband
www.youtube.com/budapestbar
https://instagram.com/budapest_bar
https://twitter.com/budapestbar
https://www.tumblr.com/blog/budapestbarband

BBAR2