Nyárzáró a KULTKIKÖTŐben!

Finálé rengeteg zenével és humorral – Végéhez ér a KULTKIKÖTŐ 10. ünnepi évada Balatonföldváron. Az utolsó hétvége programja megkoronázása az idei nyárnak!

Balatonföldvár
Augusztus 28. péntek 20.30
BEST OF L’ART POUR L’ART – Válogatás a L’art pour l’art Társulat legjobb jeleneteiből

Best_of_Lart_pour_lart_KULTKIKOTO_1

A Társulat ezzel a műsorával a közönség óhajának engedelmeskedik. Színpadra viszi azokat a jeleneteit, dalait, amelyeket az elmúlt 29 évben a rajongók követeltek tőlük újra meg újra. A hórihorgas életműből válogat a Nagy Négyes: Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt és Szászi Móni. Megjelenik a műsorban Besenyő Pista bácsi, Naftalin Ernő, Boborján, Anti bácsi, Kancácska, Margit, Zigóta, Edebede bácsi, de láthatják még a költőt és Leopold mester legendás diavetítéseit is.

Augusztus 29. szombat 20.30
BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA – AKI AUTÓN JÁRNI ÓHAJT
A ’20-as évek swing, jazz-melódiái és régi magyar filmslágerek

Budapest_Jazz_Orchestra_KULTKIKOTO_3

A Budapest Jazz Orchestra évek óta világszínvonalon mutatja be a korabeli swing zenét, illetve a korszak nagy filmslágereit. 2014 októberében hozták létre a produkció magyar nyelvű koncertprogramját, mely a XX. század ismert, illetve ma már elfeledett zenei gyöngyszemeit mutatja be: régi magyar filmslágerek és nagy sikereket elért magyar jazz – és könnyűzenei kompozíciók először szólalnak meg magyar nyelven a Budapest Jazz Orchestra és négy énekes tolmácsolásában.

Énekesek:
Fehér Adrienn, Urbán Orsolya, Farkas Gábor Gábriel és Mujahid Zoltán

Gyerekeknek:
Augusztus 29. szombat 11.00
Van egy mesém
mesék köré szőtt dalok, dalok köré szőtt mesék Szilas Miklóssal

Van_egy_mesem_KULTKIKOTO

„Jó hírem van… Van egy mesém! Na jó, több is akad. 🙂 Elmondom mindet, vagy ha már nem megy a beszéd, hát eléneklem. Játszótársakat keresek 0-99 éves korig, jelenlegi és örök gyerekeket.” A mesélő, énekes, dal- és élményszerző Szilas Miklós közös mese-játékra invitálja a gyerekeket. – Jöjjön, aki óvodás, iskolás, nyitva a szeme, a szája, a füle, a szíve!

Forrás: KULTKIKÖTŐ
, ,