MILLER ZOLTÁN – Élőzenekaros koncert

Időpont: 2015. augusztus 30., (vasárnap), 20:00
Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Miller Zoltán… egy szív, mely szeretettel és alázattal dobog sok ezer rajongója előtt. Hangja kristálytiszta, zenéje letisztult. Tehetsége kiemelte a zenei világ nagy nevei közé, különleges jelleme meghatározza színpadi jelenlétét. Neve egybeforr a minőséggel és garancia a világ bármely színpadán. A közkedvelt énekes a világhírű Sir Andrew Lloyd Webbertől származó elismeréssel is büszkélkedhet: “You are the best Raul who I’ve ever seen!” – az elismerő mondat az Operaház Fantomjának bemutatóján, a Madách Színházban hangzott el. A SONY/BMG szerint Ő „A hang, amely újra elvarázsol”.

Miller Zoltán

Miller Zoltán

A számos díjjal kitüntetett színész, énekes Dobránszky Zsuzsanna operaénekesnő és Miller Lajos Kossuth és Liszt Ferenc-díjas operaénekes gyermeke. 1995-től a többszörös aranylemezes Emberek zenekar énekese, az együttes nevéhez fűződik az azóta örökzöldé vált Száz út, Tábortűz, Mama, Süt a nap című dalok. A Gór Nagy Mária Színitanodába jelentkezése óta a majd töretlen pályafutása során, több mint 30 főszerepet játszott el. A teljesség igénye nélkül számos színházi darab főszerepében lenyűgözte a nagyérdeműt: Az Operaház fantomja, Nyomorultak, Anna Karenina, Made in Hungária, Evita, Chicago, stb.

2013-as nagy sikerű Erkel Színházas „Jubileum” koncertje után, hamarosan a második nagylemezével debütál, de előtte augusztus 30-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon élőzenés koncerttel lepi meg rajongóit. Egy nem mindennapi előadásra készül ezúttal is, ahol a nyári hangulat, egy varázslatos zenei élménnyel párosul majd.

Miller Zoltánról bővebben: http://millerzoltan.com

Jegyek: www.broadway.hu