Borra-Való – mindenhol jó

A nyár a szabadtéri gasztrofesztiválok szezonja. Falatozásra csábítanak az ínycsiklandó ételek, csapolják a hűs italokat – közben olyan remek zenészek szolgáltatják a jófajta talpalávalót, mint a Borra-Való együttes tagjai.

almar-almus-judit-borra-valo48

A hazánk egyetlen bordalnoknőjével büszkélkedő Borra-Való együttes négy éve alakult. A négytagú formáció koncertjeivel bebarangolta az egész országot, ahol csak megfordult, a jókedv szárnyra kapott. „A minőségi mulatásra óriási igény mutatkozik” – mosolyog Almár Judit Almus. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a zenekart az egyik legnépszerűbb borfesztivál-zenekarként tartják számon.

Ugyanezt igazolja, hogy a Sláger TV-n az idén tavasztól látható Borra-Való című világzenei műsoruk egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Almus és Káptalan András zenésztárs műsorvezetésével – pincészetről pincészetre vándorolva – olyan kiváló kollégákat látnak vendégül, mint a Balkan Fanatik, a Motiva és a Holdviola zenekar, vagy a Besh O Drom.

„A világ szivárványszínű” – utal Almus az együttes Szivárványszín a világ című slágerére –, „a közönség mindig más és mindig ugyanaz: szeretné jól érezni magát”. Az örömadó szórakoztatásnak tettek eleget a közelmúltban többek között a Duna Televízió Kívánságkosár című műsorában történt szerepléseikkel is. A nagyérdemű élőben legközelebb a 22. tatai Víz, Zene, Virág Fesztiválon június 26-án találkozhat velük, illetve július 25-én Badacsonyban.

Forrás: Borra-Való