Második születésnapját ünnepli a Middlemist Red

A tavaly a világ legígéretesebb zenekarának kikiáltott, azóta pedig a legnagyobb showcase fesztiválra is bekerülő Middlemist Red május 23-án ünnepli második születésnapját a PRLMNT-ben, elképesztő vizuállal és egy hosszabb koncerttel megkoronázva évfordulójukat!

middlemist_red_2szuinap

A Middlemist Red úgy látszik szerencsés csillagzat előtt állt először színpadra két évvel ezelőtt: tavaly első évfordulójukon a Deezer Young Guns program nyerteseként ünnepeltek az A38-on, idén pedig a zenekar legizgalmasabb megméretése előtt nem sokkal, MIDEM fesztiválos fellépésük előtt buliznak egy jót rajongóikkal.

„Nagyon gyorsan eltelt ez a két év, tele meglepetésekkel és izgalommal. A tavalyi szülinap volt az egyik első olyan koncertünk, ahol már félig tele volt az A38, mi pedig borzasztóan örültünk, hogy ilyen sokan vannak rajtunk! A második remélhetőleg még rádob egy lapáttal, – ahogy ez az év is – mert már az elsőnél is azt hittük, hogy ez a legjobb! Azóta pedig mennyi minden történt… Decemberben kicsit megijedtem, hogy a tavalyi év után hamar „le fogunk csengeni”, mint tehetségkutatós zenekar, de szerencsére nem így történt és a saját elvárásainkat is túl tudtuk szárnyalni. – Meséli Deli Soma, a zenekar basszusgitárosa – Ennek örömére ismét igyekszünk valami különlegeset létrehozni a második születésnapi koncertünkre, úgyhogy ezúttal egy másfél órás szettel készülünk, amihez egy grandiózus élő vizuál is kapcsolódik majd.”

Middlemist Red - Fotó: Kránicz Richárd

Middlemist Red – Fotó: Kránicz Richárd

A fiatal zenekar története olyan, mint egy tündérmese: először az Index A Szám című alternatív dalversenye kapcsán figyelt fel a szélesebb közönség, majd a Deezer beválogatta őket Young Guns című programjában, ahol 182 zenekar közül választották ki őket a világ legígéretesebb zenekarának. Már első nyarukon felléptek az összes jelentősebb hazai fesztiválon, novemberben teltház előtt mutatták be Supersonic Overdrive című nagylemezüket, idén tavasszal végighordozták dalaikat Európán is, beválogatták őket a Nagy-Szín-Pad tehetségmutatóba, június elején pedig a világ legrangosabb showcase fesztiválján és zenei konferenciáján, a MIDEM-en mutathatják meg mit tudnak a zeneipar legismertebb arcai előtt. Mindezek előtt pedig még csapnak egy hamísíthatatlan Middlemist Red koncertet a PRLMNT-ben május 23-án, a Hello Hurricane társaságában!

https://facebook.com/middlemistredofficial
https://soundcloud.com/middlemistred

Supersonic Overdrive LP:
http://www.deezer.com/album/9021277

Forrás: Mamazone