Zenei és sportfesztivált tartanak Velencén

Ismert hazai fellépők részvételével négynapos zenei és sportfesztivált tartanak a Fejér megyei Velencén, a Velencei Vízi Vár strandjának területén június 18. és 21. között.

A rendezvényen népszerű hazai fellépők koncertjeit hallgathatják a látogatók három színpadon. Koncertet ad többek között Ákos, a Wellhello, Radics Gigi, Majka és Curtis, a New Level Empire, a Honeybeast, a The Biebers, a Kelemen Kabátban, az Animal Cannibals, a Children of Distance, a Neoton, a Beatrice, a TNT, az UFO, a Kozmix, az Alma Együttes, Korda György és Balázs Klári, valamint Zoltán Erika – tájékoztatták az MTI-t csütörtökön a szervezők.

A partysátor lemezlovasai között van Newik, Sterbinszky, Tommyboy, Newl, a Stereo Palma, Bárány Attila, DJ Dominique, DJ M, Erős vs. Spigiboy, Bricklake, DJ Miller, G-Seq, Thomx, Edo Denova és Julia Carpenter. A részletes program a fesztivál honlapján lesz olvasható.

Napközben számos kísérőprogramon vehetnek részt a fesztiválra kilátogatók. Mind a négy nap lehetőség lesz sportolásra, június 20-án például a fesztiválozók megismerkedhetnek a The Color Run futóversennyel, lesz fitneszóra, illetve kipróbálhatják az ügyességi játékokat.

A fogyatékkal élők számára a belépés ingyenes – olvasható közleményben.

Forrás: MTI
,