Szép Budapest SZÉP Kártyával – Kulturális programturizmus-csomagok a Budapesti Nyári Fesztivál kínálatában

Első kategóriás színházjegy a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadására, szállodai szoba reggelivel, színházi retúr hajójárat és víztoronybelépő egy csomagban, jelentős kedvezménnyel – ezt kínálja a Budapesti Nyári Fesztivál Aludjon a Margitszigeten színházjeggyel! komplex turisztikai élményszolgáltatása, mely SZÉP Kártyával is megválható.

szep_kartya_margitsziget_660_337_px

Legyen ön is turista a saját városában, hívja meg ismerőseit, nyaraljon a fővárosban: a Budapesti Nyári Fesztivál 12 hétvégére kínál exkluzív kulturális és turisztikai csomagokat jelentős kedvezménnyel. Érdemes már most tervezni, hiszen az élményszolgáltatásokkal egybekötött komplex csomagok – csakúgy, mint a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpadok előadásaira szóló jegyek – SZÉP Kártyával is megválthatók.

„Irány Budapest, amely minden évszakban vonzó desztinációt jelent a kulturális turizmus szempontjából. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években megújult Margitszigeti Nagyszínpad az udvarán álló 104 éves víztoronnyal Közép-Európa legszebb nyári játszóhelyévé vált, ahol minden műfajban kínálunk látványos produkciókat, a legjobb művészek és sztárelőadók közreműködésével. A kapcsolódó szolgáltatások fejlesztésével egyrészt a belföldi turizmust kívánjuk erősíteni, másrészt szeretnénk minél többek számára elérhetővé tenni élményt” – nyilatkozta Bán Teodóra, a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. igazgatója.

margitsziget_szabadteri_szinpad_press

A fesztivál a „Több mint színház, Élmény!” szlogenjéhez híven idén is üzemelteti a Színházi hajójáratot – az előadásokra érkező különjáratok és a naponta ötször közlekedő sétahajók a Szabadtéri Színpad és Víztorony kikötőbe érkeznek. Az Aludjon Budapesten színházjeggyel! komplex csomagajánlatok négy szállodai partner: a Danubius Margitsziget Grand Hotel és Health Spa Resort, a Novotel Budapest Danube, a Mercure Budapest Buda és a Star Inn Hotel kínálatából választhatók. A 2015. június 12. és augusztus 30. közötti időszakra két alszámlával is (szabadidő és vendéglátás) érvényesíthető csomagokban számos extra szolgáltatással kedveskednek a vendégeknek (wellness, éttermi kedvezmény, fitness, szauna, parkoló stb.).

A www.szabadter.hu oldalon elérhető a szállodák eltérő ajánlata, valamint a Budapesti Nyári Fesztivál teljes programja, amelyre a csomagajánlaton kívül május végéig 10%-os Early Bird kedvezmény érvényesíthető.

Ne hagyja elveszni SZÉP Kártya fedezetét, használja fel május 31-ig a Szabadtér Jegyirodában (1065 Budapest, Nagymező utca 68., 06-1/301-0147, iroda@szabadter.hu).

Bővebb információ: www.szabadter.hu

,