ÉNEKELÜNK – jótékonysági koncert az Ódryn

A 150 éves Színház- és Filmművészeti Egyetem különleges „félévnyitó” koncertjén híres francia sanzonokat és dalokat hallgathat a közönség. Az intézmény jelenlegi hallgató mellett közel húsz, az egyetemen végzett színművész lép fel, így például Für Anikó, Jordán Adél, Nagy Ervin, Szőcs Atrúr, Polyák Lilla vagy Tompos Kátya. A koncertre támogatói jegy váltható, a bevétel a hallgatók Ódry színpadi zenés gyakorlását támogatja.

Bagó Gizella egyetemi tanár vezetésével már javában zajlanak a szombati, február 7-i jótékonysági koncert próbái. A koncerten többek között Jacques Brel, Gilbert Becaud, Charles Aznavour, Kurt Weill és Leonard Bernstein dalai csendülnek fel. A nézők elmerülhetnek a francia sanzonok világában, a szereplők pedig az érzelmek mellett saját Ódry színpados múltjukat is megidézik. A dalest előzenekara ez Ed Is On, Tasnádi Bence, a Katona József Színház fiatal művészének zenekara. Mindenkit szeretettel várunk!

Időpont, helyszín: 2015. február 7. szombat, 15:00, Ódry Színpad

Fellépők:

II. éves színművész hallgatók: Léstyán Attila, Szántó Balázs, Vizi Dávid
III. éves színművész hallgatók: Ember Márk, Gyöngyösi Zoltán, Medveczky Balázs, Olasz Renátó, Osváth Judit
IV. éves színművész hallgatók: Patkós Márton, Pálya Pompónia, Szabó Sebestyén
V. éves színművész hallgatók: Vidnyánszky Attila, Zoltán Áron

valamint

Adorjáni Bálint, Ágoston Péter, Bakos – Kiss Gábor, Ficza István, Fullajtár Andrea, Für Anikó, Homonnay Zsolt. Huzella Júlia, Jordán Adél, Mészáros Máté, Nagy Dániel Viktor, Nagy Ervin, Pápai Erika, Polyák Lilla, Rétfalvi Tamás, Szőcs Artur, Tasnádi Bence, Tompos Kátya

Zenei munkatárs: Termes Rita
A műsort vezeti a hallgatók énekmestere: Bagó Gizella, egyetemi tanár
Közreműködik a Studio 11 Ensemble

Forrás: Színház- és Filmművészeti Egyetem