Folytatódik a jubileumi ünnepségsorozat! – Gerendás Péter koncertje a Holdvilág Kamaraszínházban

A Holdvilág Kamaraszínház jubileumi, 20. évadnyitó ünnepségsorozatának következő illusztris fellépője Gerendás Péter, Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, előadóművész, szövegíró, akinek zenéjét leginkább a latin, rock és lírai dallamok jellemzik, de közel áll hozzá a jazz is.

Gerendás családi zenekar

Több színháznak írt dalokat, köztük a soproni Petőfi Színháznak, az egri Gárdonyi Géza, és a Thália Színháznak is.

2013-ban megnyerte a Madách Színház II. Musicalpályázatát az Aranyborjú című musical zeneszerzőjeként, amelyet a rangos zsűri döntése alapján a Madách Színház Stúdiószínpadán mutattak be 2014-ben.

Gerendás családi2

A Holdvilág Kamaraszínházban még soha nem játszott, de most örömmel elfogadta a régi barátnak, Koltai Juditnak, a színház művészeti vezetőjének felkérését.

Ez lesz számára az év első zenekari koncertje, amelyen gyermekeivel lép fel, Hanna zongorázik, Dani dobol, Ruben pedig basszusgitározik és bőgőn játszik.

A közönség a február 6-i koncerten Gerendás Péter eddig megjelent lemezeinek legkedveltebb dalaiból hallhat válogatást.

Sári Edina

Gerendás családi1

Gerendás Péter koncert, 2015. február 6. péntek 19.00 óra
Holdvilág Kamaraszínház, Helyszín: AJAMK, Budapest XIII., József Attila tér 4.

Jegyelővétel, jegyrendelés: személyesen a színház jegypénztárában (XIII. József Attila tér 4. vagy a 405-8759-es és a 401-0070-es telefonszámokon, illetve a szinhaz@holdvilag.hu , vagy a jegyrendeles@holdvilag.hu elektronikus postán, illetve a jegy.hu-n.

Forrás: Holdvilág Kamaraszínház, fotó forrás: Gerendás Péter
,