PIRAMIS – 40. évad első koncertje

PIRAMIS – 40. évad első koncertje
Időpont, helyszín: 2015. január 16. (péntek), 20.00, Barba Negra Music Club

Előzenekar: Bermuda rockbanD

Piramis zenekar

Piramis zenekar

A Piramis zenekar a jelenlegi felállásban hat esztendeje járja az országot, pontosabban nem csak az országot, hanem a környező országokat is (Szlovákia, Románia, Szerbia). Több száz fellépéssel a hátuk mögött, négy év után most ismét Budapesten játszanak.

A 2015-ös negyvenedik jubileumi év nagyon eseménydús lesz a csapat számára. Már most sok meghívást kaptak hazai nagyrendezvényekre és tárgyalások folynak egy rövid amerikai turnéról is. A jubileumi évkapcsán egy nagykoncertet is terveznek, melynek a pontos helye és időpontja még nem publikus, de annyi biztos, hogy a Piramishoz méltó eseményre lehet számítani.

A régi nagy Piramis himnuszokat mind az öten a legnagyobb alázattal és odaadással interpretálják a közönség felé. Ez a pozitív energia és – a tőlük már jól ismert – szeretet, amit a színpadról sugároznak a közönség felé most is épp úgy jelen lesz, mint a korábbi nagysikerű koncertjeiken.

A zenekar tagjai:
Nyemcsók János – ének
Závodi János – gitár
Gallai Péter – billentyűs hangszerek
Vörös Gábor – basszusgitár
Köves Miklós – dob

Bővebb információk: www.piramiszenekar.com, https://www.facebook.com/piramiszenekar

Belépő: elővételben 1800 Ft, helyszínen 2300 Ft

On-line jegyértékesítés: Barba Negra Music Club rendszerében: http://musicclub.barbanegra.hu/piramis_egyetlen_1x_20150116

Ticketportal rendszerében: http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=46765

Broadway Jegyiroda rendszerében: http://broadway.hu/piramis-budapest