NYITOTT PORTÁK, NYITOTT EMBEREK – 34 Nyitott Porta, ezernyi vidéki élmény a Zala-völgyében

Készülj fel a valódi élmények színes világára! Ismerd meg a vidék kincseit és a termelők munkáját, miközben élvezheted az ízek sokszínűségét és a természetközeli élet varázsát. Légy részese egy olyan közösségnek, amely a hagyományos helyi termelést és a fenntartható életmódot választotta!

Tekints bele a Nyitott Porták 2024-es eseménynaptárába és találd meg a kedvenc programjaidat egész évben! Kóstold meg a friss zöldségeket, gyümölcsöket, termelői húsokat, sajtokat és közben tanulj hasznos dolgokat a vidéki életmódról.

Keszthely és Zalaegerszeg között félúton, a Zalai-dombság lankáin találod meg a családi portákat, boros pincéket, formabontó szállásokat, éttermeket és kerteket, ahol ellesheted a gazdasszonyoktól és gazdáktól az állattartás, kolbászfüstölés, a lekvár- vagy pálinkafőzés vagy éppen a zalai cukorperecsütés fortélyait.

Ízelítő a Nyitott Porta programokból:

  • Bor- és pálinkakóstolók, dűlőtúrák
  • Mangalica és marha húsos sütés-főzés
  • Gyógynövény, gomba és kertész tippek
  • Zöldség és virág vásár, levendula és gyümölcs szüretek
  • Jóga, lovaglás, gyalog és e-bike túrák

Az előre meghirdetett programok mellett, személyre szabott, privát programokat is összeállíthatsz magadnak! Csak add meg, hogy Mikor – Kivel – Hány főre keresel programot és válassz a zártkörű, csak neked szervezett ajánlatok közül! https://nyitottportak.hu/elmenyajanlatok/

A portákon nem tömegrendezvényeket fogsz találni, ahol elveszel a tumultusban! Itt a résztvevők a házigazdákkal együtt, aktívan kapcsolódhatnak a történésekhez, saját kreatív személyiségükkel alakíthatják a programokat.

Bővebb információ és időpontfoglalás:

www.nyitottportak.hu            

www.facebook.com/nyitottportak/        

www.instagram.com/nyitottportak

Forrás: Nyitott Porták