Jubileumi koncertet ad az Entrópia Architektúra

Különleges és rendhagyó este részesei lehetnek azok, akik akik 2014. december 13-án este ellátogatnak az R33-ba. A hazai zenei és kultúra nagy utasai, az Entrópia Architektúra ad ünnepi koncertet 15 éves fennállásuk alkalmából.

Entrópia Architektúra - Fotó: Kaunitz Miklós

Entrópia Architektúra – Fotó: Korhut Lili

Az Entrópia Architektúra  fellépéseik mindig esemény számba mennek, aki ismeri őket annak ezt különösebben nem kell ecsetelni, zenéjük mély-áramlású, a lét szélére invitálja a hallgatóit, hogy onnan visszaérkezve megtisztulásból, ütközőpontként ,megkarcolódva szembesülve életének labirintus – szablyájával, ősi-források áramlataiban megmerítkezve egy új, addig nem ismert ösvényen folytassa életének menetét.

A többi meghívott fellépő is illusztris társaság: tHE sNOBS a hazai Redpunk nagyutazói, a Csermanek Lakótelep, Ipari Szakadárok a hazai progresszív-elektronikus zene kiváló formáció, a Bass-O-Matic egy egyszemélyes zenekar, Bíró Kornél ezen a néven a közelmúltban jelentette meg szólólemezét, melynek az est során lesz a premierje. Fellép az eseten az idén 23. születésnapját ünneplő LyUHÁSZ LYÁCINT BT, valamint a tőlük csak egy évvel fiatalabb ÚJ LÁTÁSMÓD FÚZIÓ.

A LyUHÁSZ LYÁCINT BT igazán nem sorolható a könnyen emészthető kategóriába, de szándékuk nem is ez közel negyedszázados fennállásuk alatt, ipari – képződményekből készített hangszereiken igen csak megdolgoztatják a jelenlévők hangjáratait, modern – civilizációnk hű lenyomatát tükrözik vissza előadásaikon, hang- barlangrajzok, fellépéseiket erős vizuális elemekkel kísérik,ezen az estén ünnepli a zenekar fennállásának 23. évét. Az esten az alakulat kiegészül két baráti vendégzenésszel is, név szerint ROVAR 17 és NOJZERR kollégákkal.

Az ÚJ LÁTÁSMÓD FÚZIÓ formáció vezetője, zeneszerzője, szíve-lelke, akinek igazi színpadi egyszemélyes „világshow” koncertjei egyszerre lazák és egyben tűfeszesek, kompozíciói markánsan ötvözik a new-wave és az elektronikus industrialt, jellegzetes hangzásviláguk a hazai elektronikus zenei téren összetéveszthetetlenek, szövegviláguk apokaliptikus, belső utazásuk kiszáradt peremvilágba vezetnek el,az érdekes mégis az egészben ,mindezen függőségi viszonyok nélküli előadása, Gáspár Kornél jelenlegi zenésztársa Veréb Rómeó gitáros koncertjeiket erős vizuál kíséri.

Program:
19:40 – BASS – O – MATIC
20:10 – CSERMANEK LAKÓTELEP
21:20 – ÚJ LÁTÁSMÓD FÚZIÓ
22:30 – LYUHÁSZ LYÁCINT Bt.
23:20 – ENTRÓPIA ARCHITEKTÚRA
00:10 – tHE sNOBS
01:00 – IPARI SZAKADÁROK

Kapunyitás 19 órakor.

Az esemény FB-oldala: https://www.facebook.com/events/368449789986107/?fref=ts