Szülinapi megabuli a Morrison’s 2-ben

Hajnalig tartó hatalmas party- és koncertforgataggal ünnepel Budapest egyik legnagyobb és legváltozatosabb bulihelyszíne, a Morrison’s 2, amely a hat tánctéren változatos programokkal, számtalan ajándékkal és meglepetésekkel teszi emlékezetessé hetedik születésnapját, október 16-án.

morrisonsEgyedülálló adottságú és kínálatú szórakozóhelyként működik a Morrison’s 2 a főváros szívében, a Szent István körúton, immár hét éve. Udvari tánctér, Retro terem, Karaoke terem, House terem, R&B-Hip-Hop-Reggaeton tánctér, Optica Terem – három szinten hat bulihelyszín, változatos zenei stílusokkal a hét minden napján várja a vendégeket.

Ezúttal, a születésnap okán minden helyszín a műfaj kiválóságait vonultatja majd föl. Az emelt teraszon Dj Gomes szórakoztatja a nagyérdeműt. A táncos lábú vendégeket a Sunny Dance Band pörgeti és az este vendégei közt ott lesz Vastag Csaba is. A jeles nap alkalmából ajándékokkal és meglepetésekkel is várja látogatóit a Morrison’s 2, ahova ez alkalommal a belépés 21 óráig ingyenes, utána 1000 Ft.

Részletek itt: http://on.fb.me/1BMM0tx

Forrás: presspresso