Tedd fel magad a térképre! – Senki szigete a Szigeten

Török Ferenc új filmje, a Senki szigete főszereplőivel is találkozhatnak az idei fesztiválozók

Kitelepült az októberben bemutatandó új film, a Senki szigete stábja a Szigetre. A szuperromantikus komédiának aposztrofált film speciális látványelemekkel és vizuális játékokkal próbálja megszólítani a közönséget már jóval a bemutató előtt.

A Senki szigete sztorija három mai fiatal, egy szökött menyasszony, egy vad taxis csaj, és egy kallódó kosaras srác találkozását követi nyomon Budapesten. Ahogy a fesztiválozó fiatalok, a film hősei is csak egy szigetre vágyódnak. Vajon az igazi szigetlakók képzeletükben hova vágynak? A Senki szigete bungalónál, az 54-es helyszínen, pont a szigetcsúcson, bejelölhetik saját álmaik színhelyét egy hatalmas, rajzolt világtérképen, és fényképezkedhetnek egy különleges fotófalon. A Sziget Beach-en található helyszín a filmhez hasonlóan romantikus és vadregényes, a díszlet a film hangulatát idézi.

A Senki szigete vízparti helyszínén augusztus 15-én és 16-án 14:00 és 16:00 óra között, Jakab Juli, Bánfalvi Eszter, és Mohai Tamás színészek, valamint Török Ferenc rendező várják az érdeklődőket és a sajtót. Megelevenedik a forgatás, a szereplők elmesélik történeteiket, lesz zsonglőrködés, talán a fiatal színészek más titkos képességeire is fény derül és remélhetőleg a rendező sem csak politizál.

A Sziget fesztivál projekt nyomon követhető a film facebook oldalán:

https://www.facebook.com/senkiszigete

Török Ferenc legújabb filmje, a Senki szigete című szuperromantikus vígjáték 2014. október 16-án kerül a mozikba az A Company Hungary forgalmazásában. A film előzetes korhatár besorolás alapján 12 éven aluliaknak nem ajánlott. A Senki szigete további szerepeiben Keresztes Tamást, Margitai Ágit, Schell Juditot, Stohl Andrást, és Thuróczy Szabolcsot láthatjuk. Az operatőr Szecsanov Martin, a Senki szigete producere Sándor Pál. A film a Magyar Nemzeti Filmalap 236 millió forintos filmgyártási támogatásával valósult meg a Film Street Kft. gyártásában. Forgalmazza az A Company Hungary Kft.

Forrás: Sziget Fesztiválköztársaság

Sziget Fesztivál - Budapest - 2014.08.11-18.

,