A Weöres Sándor Színház tájékoztatója a jövő évad bérleteiről

A Weöres Sándor Színház 2014/15-ös évadában a Premier bérlet és az Évadra szóló bérlet nyolc, az őszi és a tavaszi bérlet pedig négy-négy előadást tartalmaz.

A jelenlegi bérlettulajdonosok a mai naptól június 6-ig foglalhatják vissza bérleteiket. A június 13-ig megvásárolt bérletekre tíz százalék kedvezményt is biztosít a színház. A foglalásokat augusztus 15-ig tartják, a most foglalt bérleteket eddig az időpontig lehet megvásárolni. Az őszi és tavaszi bérlet együttes foglalására, illetve vásárlására is van mód.

Június 10-től van lehetőség több vagy más napra szóló bérlet vásárlására. Az új bérleteseket szintén ettől az időponttól várják a színház jegyirodájának munkatársai (9700 Szombathely, Király u. 11., telefon: 94/ 318-738, e-mail: jegy@wssz.hu, nyitva tartás: hétköznapokon 9 és 17 óra között.)

Változás történt azonban az eddig megszokott bérletsorozatban: a jövő évadtól megszűnik a hétfői bérlet. Ez kizárólag a Bajor Gizi bérleteseket érinti, akik jelenlegi helyüket kedd esti, csütörtök esti, vagy szombat délutáni bérletben foglalhatják vissza, ugyanúgy június 6-ig. Amennyiben ez a három nap nem megfelelő számukra, úgy helyüket nem tudják biztosítani, de június 10-től ők is foglalhatnak, vásárolhatnak más napokra szóló bérletet.

Részletes információ: Tájékoztatás a jövő évad bérleteiről

Forrás: Weöres Sándor Színház

weöres-300x221