Szerelemvarázs – Mahó Andrea és Miller Zoltán estje a Madách Stúdión

Bemutató: 2014. február 6. csütörtök, 19.30 óra
Rendező: Szerednyey Béla

A rohanó világban szinte semmi nem elég érdekes vagy izgalmas, ami képes lenne az embert egy pillanatra kizökkenteni, megállítani, kivéve a szerelmet. Pókként szövi hálóját fejünkben, és minden gondolatunkat csapdába ejti, hogy végül ő lehessen az egyetlen, amivel érdemes foglalkozni.

Mahó Andrea önálló estje, a Szerelemvarázs pontosan ezt a témát dolgozza fel, gondosan körüljárja, és megoldásokat keres a férfi-nő kapcsolat problémáira, lehetőségeire. A színvonalat mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Madách Stúdió ad otthont a rendkívüli eseménynek. Mahó Andrea vendége a rajongók nagy örömére Miller Zoltán lesz, aki évek óta először áll újra a Madách Színház színpadán. Készen arra, hogy meghódítsa szíve hölgyét, na meg a nézőket. A páros már korábban is dolgozott együtt, ki ne emlékezne Az Operaház Fantomja 10 évvel ezelőtti bemutatójára, és több száz előadására, úgyhogy ezúttal is számítani lehet a sikerre.

Az előadásban természetesen Mahó Andrea dominál, ezzel egyfajta női szemszögből állítja be az eseményeket, az alapvető érzelmeket, amelyek egyik pillanatról a másikra csapnak át vágyakozásból, kitörő kamaszos lelkesedésből letargiába, indulatokba és végül a reménybe, ami egyszerre jelent kezdetet és véget ebben a kaotikus világban, ahol a szerelem mentsvárként szolgál. Régi nagy kedvenc zeneszámok mellett elhangzanak versek is, melyek tovább bontják a már kulturálisan is sokrétű előadást. Egy olyan varázslatos univerzumba kalauzolja el a nézőket, ahol már mindenki járt, mégsem ismeri a titkát senki igazán. A Szerelemvarázs ehhez a megismeréshez próbálja közelebb vinni a közönséget. A férfi és női energiák áramlása olyan érzelmeket, alakokat formál, amelyben mindenki felismerheti saját magát. Ettől lesz igazán érdekes és egyedülálló megformáltságú a darab.

A február 6-i bemutató és az azt követő előadások garantált szórakozást és kellemes hangulatot kínálnak majd azon nézőknek, akik még hisznek a szerelemben, vagy hinni szeretnének. Akik nem félnek szembenézni érzelmeikkel, és képesek befogadni a varázslatos szerelem energiáit, amelyeket Mahó Andrea és Miller Zoltán közösen formálnak meg méltán híres hangjuk és színészi játékuk segítségével. Az előadás külön ajándéka, hogy a közönség minden egyes tagja feltöltődik, és új erőkkel képes nekivágni saját életének, hagyva, hogy a szerelem pókhálója, a remények, az álmok, maga a varázslat végképp megmaradjon bennük.

Forrás: Madách Színház

image001