Ma kezdődik az Indoor Fesztivál

Az ország legnépszerűbb zenekarai, köztük a Quimby, a Magna Cum Laude és a Punnany Massif lépnek fel a ma kezdődő háromnapos Indoor Fesztiválon, amelyet első ízben rendeznek meg a fővárosi Hungexpo területén.

Indoor Fesztivál - Hungexpo - 2013.12.28-30.Két színpadon zajlanak a koncertek, a kapunyitás mindhárom napon 17 órakor lesz, és hajnali 5 óráig tart a program.

Ma mutatja be új lemezét a Quimby, holnap a Magna Cum Laude tart nagykoncertet, hétfőn az idén tízéves Punnany Massif lesz a főzenekar.

A több mint harminc fellépő között lesz még mások mellett az Irie Maffia, az EmilRuleZ!, a Republic 67, a PASO, a Bikini, a Carbonfools, Majka & Curtis & BLR, a Brains, az Ivan and The Parazol, az Anima Sound System, a Firkin, a Maszkura és a Tücsökraj, az Animal Cannibals, a Ganxsta Zolee és a Kartel és az Akkezdet Phiai.

Az Indoor Fesztiválhoz kapcsolódó netes játékokon külföldi utazást is lehet nyerni: egy-egy szerencsés Húsvétkor a Quimbyvel Jordániában, a Magna Cum Laudéval pedig Egyiptomban tölthet egy hetet.

A fesztiválon kialakított gyűjtőpontokon az S.O.S. Gyermekfalu részére várnak adományokat a szervezők.

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikk: Indoor Fesztivál december végén a Hungexpón