Eurovíziós dalát is bemutatja a Belmondo

Kooperatív című új nagylemezének szerzeményeit is bemutatja a Belmondo december 14-én, szombaton a Gozsdu Manó Klubban. A zenekar idei utolsó budapesti koncertjén elhangzik a Miért ne higgyem? című szám is, amely bekerült A Dal című produkcióba, vagyis az Eurovíziós Dalfesztivál magyar előválogató show-jába.

Belmondo - Fotó: Barta Imre

Belmondo – Fotó: Barta Imre

A Belmondo december 14-én, szombaton este a Gozsdu Manó Klubban adja idei, utolsó budapesti koncertjét. A rockzenekar előveszi pályafutása a legnagyobb slágereit, például a Lesz, volt, van, a Mikor és a Szabadon című dalokat, valamint a legújabb rádiós kedvencet, a We Could Lie című szerzeményt is. A Belmondo ízelítőt ad a Kooperatív című nagylemezéről is, amely november közepén jelent meg. A dalokat az együttműködés köti össze, hiszen a hazai könnyűzenei élet számos képviselője, például Szirtes Edina Mókus hegedűművész-énekesnő, Eckü, a Hősök rappere, Szekeres András, a Junkies és Kovács Krisztián, a Fish! frontembere, Judie Jay énekesnő, valamint Zoohacker és Dj Hatvani Zília közreműködnek bennük vendégművészként. Mivel valamennyien elfoglalt zenészek, a Kooperatív lemezbemutató koncertje tavaszra várható. A Belmondo koncertjein addig a zenekar előadásában hallhatóak az új számok.
– A szombat esti koncerten mutatjuk be először a Miért ne higgyem? című új dalunk legújabb változatát is. A Kooperatív című lemezen Bartha Timi is énekel benne, de készült egy olyan verzió is, amiben ő nem szerepel. Ezzel beneveztünk A Dal című produkcióba, és több mint 400 pályamű közül bejutottunk vele a legjobb harmincba. Az előzsűri döntése értelmében a Belmondo a Miért ne higgyem? című dallal részt vesz az Eurovíziós Dalfesztivál magyar előválogató show-jában, amely január 25-én indul az M1-en – mondta Czutor Zoltán, a Belmondo dalszerző-frontembere.

A zenekar nemcsak úgy dalokkal és régi nagy slágerekkel, hanem ajándékokkal is készül a karácsony előtti utolsó, budapesti fellépésére. Akik a Facebook-on megosztják az esemény meghívóját, megnyerhetik a Kooperatív cd-t, a Belmondo saját borát, pólót vagy bögrét.
Az este vendége az Indygo zenekar, amely idén jelölést kapott a Fonogram-díjra „Az év hazai felfedezettje” kategóriában. A Belmondo koncertje után a Gozsdu Manó Klubban folytatódik a tánc. A buliban a Kooperatív című albumon közreműködő Hatvani Zília lesz az egyik dj, aki Belmondo-remixeket is játszik majd, valamint zenekara koncertje után várhatóan Kovács Krisztián, a Fish! frontembere is a keverőpult mögé áll, aki Senior Hal néven a Gozsdu Manó Klub egyik rezidens dj-je. A koncertek 21 órakor kezdődnek, a belépőjegy 1500 forint.

Az esemény meghívója:
https://www.facebook.com/events/512765822132312/

Részletek:
www.belmondo.hu
www.facebook.com/belmondoband

Forrás: PR Garden