Karen Seneca-Jim Lyngvild: Európa koronahercegnéi

Megjelent Karen Seneca és Jim Lyngvild: Európa koronahercegnéi című kötete az Akadémiai Kiadó gondozásában.

europa koronahercegnei

A hivatásos újságíróként és íróként dolgozó Karen Seneca és Jim Lyngvild képzett divattervező már több könyv szerkesztésében működött együtt. Az Európa koronahercegnéi című legújabb kötetükben most a kontinens legismertebb, legérdekesebb hercegnőit vették górcső alá, ott kezdve a történetet, ahol a mesék véget érnek. A szerző páros hét hölgy történetét mutatja be, akik közül csak az egyikük született hercegnő, ugyanakkor mindannyian jövendőbeli királynék.

A könyv minden, csak nem egy száraz életrajzi kötet. Az olvasók megismerhetik az igaz szerelem történetét – jelen esetben szó szerint a herceg jött, ha nem is épp fehér lovon -, a pazar esküvőket, a hercegnők társadalmi szerepvállalását, családi hátterét, gyermekeik születésének történetét. A kifinomult stílusban megírt tartalom exkluzív és elegáns külalakkal párosul, amely nagyobb, fényképalbum méretben és gazdag képi világgal hozza még közelebb e különleges nők nem mindennapi történetét – pont azt bizonyítva, hogy ők is csak halandó emberek.

Viktória, Maxima, Katalin, Letícia, Mette-Marit, Matild és Mária – az hét hölgy, akik nevére az utókor is emlékezni fog, akik egy országnak tartoznak felelősséggel és hűséggel, és akik életútját egy világ kíséri figyelemmel.

Az Európa koronahercegnéi kötet megvásárlásával minden kedves olvasó kap egy teljes árú felnőtt belépőt is a Gödöllői Királyi Kastélyba, amely Erzsébet királyné kedvelt hazai pihenőhelye volt.

Ha szeretne belelapozni a kötetbe, ezen a linken megteheti.

Kemény kötésű album
287 oldal
Ár: 8950 Ft

Forrás: Akadémiai Kiadó