Best of Budapest & Hungary Gála – Destination Hungary turizmus és vendéglátás konferencia – Szeptember 29-30. – Sárvár

Két időben és térben egymáshoz kapcsolódó esemény helyszíne lesz a sárvári Spirit Thermal Spa Hotel.

1. Best of Budapest & Hungary Gála – rendkívüli gasztronómiai élmény, szórakoztató báli hangulatban

Szeptember 29-én rendezik meg Sárváron a Spirit Thermal Spa Hotelben az első Budapesten kívüli Best of Budapest & Hungary Gálát, amely egy gasztronómiai unikum, igazi szórakoztató báli hangulatban.

A Best of Budapest & Hungary célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a gasztronómia, a szállodaipar és különböző szolgáltatások minőségi szereplőire. Ennek a tevékenységnek a dimenziói: nyomtatott szálloda-és étteremkalauz, webportal, mobil applikáció, gasztronómiai események szervezése. A Best of Budapest & Hungary, amely már két évtizede Budapesten „a minőség mércéje”, két évvel ezelőtt átlépte Budapest határait és elkezdte  feltérképezni a legjobb Budapesten kívüli szolgáltatókat. 2012 díjazottjai között már több mint 40 szálloda és étterem szerepel mely bizonyítja, hogy Magyarországon egyre több kiváló lehetőség kínálkozik az utazóknak, pihenni vágyóknak és a gasztronómia kedvelőinek.

Az eseményen az immáron hagyományos budapesti gálához hasonlóan, ám ezúttal Nyugat-Magyarország legjobb éttermei gondoskodnak a – szórakoztató programokkal, meglepetés sztárvendégekkel, zenével, tánccal, tombolasorsolással színesített gálavacsora – étel- és italkülönlegességeiről.

A TASTE of HUNGARY különleges gasztronómiai élményt nyújtó  éttermei között ott lesz a Chateau Visz éppúgy, mint a veszprémi Chianti, Fertőrákos elismert gasztronómiai helyszíne a Ráspi étterem és borászat, a balatonfüredi Baricska csárda, a Viator Apátsági Étterem és Borbár Pannonhalmáról, a rácalmási Jankovich Kúria , a hévízi Naturmed Hotel Carbona, a Hotel Danubius Sárvárról, a Vadkert fogadó s természetesen az eseménynek otthont adó Spirit is.
Az est borait a Laposa, a Liszkay, a Ráspi és a Vincellér borászat adja.
A program igényes gasztronómiai élményt és kellemes szórakozást ígér.. Az este során fellép az Irigy Hónaljmirigy is.

A rendezvény az egyéni kikapcsolódáson túl kiváló lehetőség arra is, hogy a térségben működő vállalatok vezetői az egyedülálló rendezvény kapcsán meghívják üzleti partnereiket.

A helyszín nem véletlen!

A Spirit Thermal Spa Hotel, mint a   Best of Budapest & Hungary  Díjátadó Gála „Hotelier of the Year „ – Az év szállodása kiemelt díjazottja ad otthont az eseménynek.
A szálloda vehette át elsőként a nem budapesti szállodák sorában, az év szállodai szakembereit elismerő díjat. Akik az éjszakát vagy a hétvégéjüket itt töltik, megismerkedhetnek mindazzal a kényelemmel, s mindazzal a magas színvonalú wellness lehetőséggel is, amelyet a díjazott Ház a rendezvény tiszteletére kedvezményes áron kínál.

2. Destination Hungary – turizmus és vendéglátás konferencia

Szeptember 30-án délelőtt „Destination Hungary” címmel szervez konferenciát a Best of Budapest & Hungary a turizmus és a vendéglátás szakemberei számára, a hagyományteremtés nem titkolt szándékával.
Az eseményre kiváló szakembereket kértek fel előadóként, valamint kerekasztal beszélgetésben együtt gondolkodó, közreműködő partnerként a szervezők.
A konferencia szlogenje: „Előre menekülés vagy tudatos tervezés?”

A konferencia nyitó előadását dr. Horváth Viktória a Nemzetgazdasági Minisztérium turizmusért felelős helyettes államtitkára tartja.

Az előadók között üdvözölhetjük majd a térség és a főváros elismert szakértő személyiségeit, így többek között dr. Niklai Ákost, a Magyar Szállodaszövetség alelnökét,
dr. Bod Péter Ákost, a Corvinus Egyetem tanárát, a Magyar Nemzeti Bank volt elnökét,
Kiss Róbert Richárd közismert idegenforgalmi szakembert, szakújságírót,
Dr. Kozák Ákost a Gfk Hungária piackutató intézet igazgatóját
Kelecsényi Ágnest, a Turizmus Kft. marketing igazgatóját
Bolyki Jánost és dr. Lőrincz Györgyöt, az év gasztroborásza elismerés díjazottjait,

valamint vezető éttermi, szállodai, idegenforgalmi szakembereket.

Az első alkalommal megrendezett konferencia célja, hogy a résztvevők megismerhessék az idegenforgalom és a vendéglátás legjobb gyakorlati példáit, felvethessék az őket foglalkoztató napi problémákat, tájékozódhassanak a Magyarország számára jelentős bevételi forrást jelentő iparág hazai és nemzetközi trendjeiről. Éppúgy szó esik majd gyógyturizmusról, mint fesztiválokról, kiemelt szintű gasztronómiáról, vagy a térség sajátosságairól.

A Best of  Budapest & Hungary, az est és a konferencia szervezője ezt a programot olyan első alkalomnak tekinti, amellyel hagyományt teremt. A konferencia szakmai résztvevői számára az esemény támogatói  átvállalják a részvételi díj 50 %-át, így a konferencián és az azt követő ebéden 15,000 forintos áron vehetnek részt az érdeklődők.

Mind a konferenciára, mind a báli hangulatú gasztronómiai eseményre részvételi jegyek a Best of Budapest & Hungary irodájában (Budai Rózsa +36703203051, email: rbudai@budapestweek.com), valamint a rendezvény helyszínéül szolgáló Spirit Thermal Spa Hotelben válthatók.

www.bestofbudapest.com

best of