Szimfonik Liv3 – Ma este immár harmadszor, a slágerek jegyében

Az 1970-es évektől a napjainkig született magyar és külföldi slágerek hangzanak el a Szimfonik Liv3 című koncerten a közmédia napján, ma 19 órától a budapesti Millenáris parkban. A produkcióban mintegy harminc énekes vesz részt.

Az idei a harmadik Szimfonik Live koncert, ezúttal a kiválasztott énekeseket olyan zenék előadására kérték fel, amelyek közel állnak a Petőfi Rádió szellemiségéhez. Az MR Szimfonikusokat idén is Balogh Sándor vezényli, a produkció zenei rendezője Milkovics Mátyás.

Fellép Fábián Juli, Kovács Kati, Judie Jay, Zorán, Lovasi András, Kristóf Norbert, Dorogi Péter, Radics Gigi és a Nobody Moves, Mező Misi, Szekeres András, Likó Marcell, KRSA, Soerii & Poolek és Papp Szabolcs, Korbucz Sonya, Alba Hyseni, Szirtes Edina Mókus, Baricz Gergő, Vitáris Iván, Sena, MC Columbo, Walkó Csaba, Németh Juci, Beck Zoltán, Mórocz Tamás, Fehér Balázs, Manoya, Kardos-Horváth János és Szűcs Krisztián.

A koncerten elhangzik mások mellett a Beatles Here Comes The Sunja, Szécsi Pál Távolléte, Hofi Géza Lazítanija, Gotye Somebody That I Used To Know-ja, a Rudimental Not Giving In-je, a Basement Jaxx Good Luckja, Adele Skyfall című slágere, a Quimby Ajjajjajj című dala, Lana del Rey Video Games című száma, a Punnany Massif Élvezd című dala, Dj Fresh Hot Right Now-ja vagy a Republic Kék és narancssárga című kompozíciója.

Az énekesek, az MR Szimfonikusok, a rádió női-, férfi- és gyerekkórusa mellett egy rockzenekar is színpadon lesz Milkovics Mátyás vezetésével.

Forrás: MTI