A D-Nox & Beckers és az Airbourne koncertje új helyszínen

A budapesti árvíz miatt az A38 állóhajóról más helyszínekre kerül át két koncert: D-Nox & Beckers pénteken este az Akvárium Klubban, az Airbourne június 12-én szerdán a Club 202-ben lép fel.

A D-Nox & Beckers német DJ- és producer duó péntek esti koncertje az új helyszínen, az Erzsébet téri Akváriumban változatlan időpontban lesz, az Airbourne ausztrál zenekar fellépésére a jegyeket elővételben az A38 hajó honlapján lehet váltani június 11-én éjfélig, a Fehérvári úti Club 202-ben a koncert napján van lehetőség jegyvásárlásra – közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.

A legfrissebb vízügyi előrejelzés alapján az A38 június 13-ig zárva tart, az erre az időszakra meghirdetett többi program elmarad. A hét második felének programjairól hétfőn adnak tájékoztatást. Az állóhajó információs szolgálata az árvíz alatt minden nap 10 és 18 óra között érhető el a 464 39 40-es számon.

Az árvíz A38-at érintő fejleményeit élőben lehet követni a hajó Ustream-csatornáján (http://www.ustream.tv/a38). „Mivel a budapesti szakasz egyetlen ilyen funkciójú webkamerájáról van szó, a csatorna látogatottsága igen magas, a befolyó reklámbevételeket partnerünkkel, a Ustreammel közösen az árvízkárosultak megsegítésére ajánljuk fel” – szerepel a közleményben.

Forrás: MTI