Pápai Erika a Váci Dunakanyar Színházban

Alessandro Baricco Selyem című előadását láthatja a közönség május 5-én vasárnap 19 órától a Váci Dunakanyar Színházban. A színpadon Pápai Erika, hegedűn közreműködik Horváth János. A zenét szerezte Bella Máté.

Pápai ErikaSzerelemről, vágyakozásról, szenvedélyről és elszalasztott lehetőségekről mesél líraian a szerző. Pápai Erika előadása Baricco sikeres könyvének interpretálása. A történetet Baricco nyelvezete teszi elvarázsolttá, leírásai szinte minden érzékszervet megérintenek, az olvasót elvarázsolja és belefeledkezik a meseszövésbe. Olyan, mint valami régi mesemondó, csak a hangjával is képes lebilincselni a közönségét.

Ez nem regény. Nem is elbeszélés. Ez egy történet. Olyan férfiról, aki beutazza a világot, s a végén egy szeles tó partján ül egész nap.  Mondhatnánk, hogy szerelmi történet. De ha csupán az volna, nem érné meg elmondani…

Az előadásban Vereczkey Szilvia selyem textilművész munkái szerepelnek, amelyeket meg is lehet tekinteni az előadás után. De nem csak a selymekkel lehet ismerkedni, hanem Pápai Erika színművésznővel is, aki szívesen válaszol a váci színház nézői által feltett kérdésekre.

Pápai Erika1Remek alkalom tehát ez arra, hogy egy gyönyörű előadás részesei legyenek a kultúráért rajongók és utána egyedülálló módon, személyesen is megismerkedjenek a színművésznővel, Pápai Erikával.

Az előadás Alessandro Baricco engedélyével a SIAE és a Hofra Kft közvetítésével jön létre. www.hofra.hu. Az eredeti műből részletek hangzanak el.

www.vacidunakanyarszinhaz.hu