Rászoruló gyerekeknek visz húsvéti csomagot az Ökumenikus Segélyszervezet

Több mint 10 ezer rászoruló gyermeknek visz édességeket tartalmazó ajándékcsomagot az Ökumenikus Segélyszervezet a húsvéti ünnepek előtt.

Az ajándékcsomagok összeállításában kedden részt vesznek a segélyszervezet önkéntesei is, köztük Wolf Kati énekes, Katus Attila aerobik világ- és Európa-bajnok, valamint György-Horváth Zsuzsa és ifjabb Knézy Jenő, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) munkatársai. A csomagokat a segélyszervezet budapesti Szociális és Fejlesztő Központjában állítják össze kedden.

A Nestlé mintegy 5 millió forint értékben ajánlott fel mintegy 44 ezer darab csokifigurát, amely az Ökumenikus Segélyszervezet közreműködésével jut el főként Borsod megyei, illetve a segélyszervezet országos intézményhálózatában élő rászoruló gyermekekhez – közölte a segélyszervezet hétfőn az MTI-vel.

A különféle édességeket, csokoládékat, drazsékat és csokinyulakat tartalmazó csomagokat napokon keresztül folyamatosan, egymást váltva állítják össze a segélyszervezet önkéntesei és munkatársai.

Forrás: MTI