Dupla jubileum a Centrál Színházban

Két jubileumot is ünnepel februárban a Centrál Színház: a Mégis, kinek az élete? és az A 88. utca foglyai című előadás is ötvenedszer látható.

Az Orlai Produkcióval közösen 2010 januárjában bemutatott Neil Simon-darabot, az A 88. utca foglyai című produkciót Básti Julival és Kern Andrással a főszerepben február 6-án tűzte 50. alkalommal műsorra a teátrum. A fanyar humorú előadást az izraeli Ilan Eldad rendezte, és Borbás Gabit, Szabó Évát és Papp Jánost is láthatja benne a közönség.
Centrál
(Fotó: MTI/Kollányi Péter)

Február 21-én szintén 50. alkalommal tekinthetik meg a nézők Brian Clark Mégis, kinek az élete? című darabját, amelyben Rudolf Péter egy nyaktól lefelé megbénult szobrászt alakít. Az előadásban partnere Nagy-Kálózy Eszter, Bálint András és Pokorny Lia is, aki az idei évadtól már a Centrál Színház társulatának tagja.

Az előadás a társadalmi érzékenység szempontjából fontos témát feszeget. A színház a múlt évadban jótékonysági estet szervezett, amelyben a főszereplőhöz hasonló élethelyzetben élők problémájára próbálta felhívni a figyelmet.

Forrás: MTI