A Manó Könyvek januári-februári újdonságai

Az én rózsaszín

Chris Scollen, Charlotte Stratford: Az én rózsaszín matricás táskám – Fordította: Totth Gitta

Kié ez a csinos kis táska, tele játékos feladatokkal és rengeteg sok matricával? A kivehető matricás oldalak segítenek a feladatok megoldásában. Válogass a rengeteg matrica közül, ragaszd őket a könyvedbe, vagy ahová éppen kedved tartja! Jó szórakozást!

Terjedelem: 48 oldal
Méret: 215 x 280 mm
Kötés: Fűzött
Ár: 1990 Ft

Bori és a szerelmes levél

Julia Boehme: Bori és a szerelmes levél – Fordította: Esterházy Dóra

A Barátnőm, Bori – sorozat legújabb, kisiskolásoknak szóló kötetében ezúttal minden a szerelem körül forog. Teljesen felbolydult az osztály: kitört a szerelem-láz! Egyedül Bori nem szerelmes. Vagy mégis? Hogyan lehet ebben biztos az ember? Valójában ő csak egy szerelmes levelet szeretne kapni, olyat, mint a barátnője, Anna. De mivel senki nem ír neki titkos üzenetet, kénytelen cselhez folyamodni…

Terjedelem: 96 oldal
Méret: 145 x 215 mm
Kötés: Keménytáblás
Ár: 1490 Ft

Egy nap a bölcsiben

Egy nap a bölcsiben – Leporelló Eszes Hajnal illusztrációival

Egy esős őszi napon Kata és Lackó elindul Anyával a bölcsődébe. Ha kíváncsi vagy, hogy mi történik az ikrekkel, miután Anya bekíséri őket a csoportszobába, nézegesd meg a leporellót!

Terjedelem: 8 oldal
Méret: 230 x 160 mm
Ár: 790 Ft

Hol lakik a kisegér

Erwin Moser: Hol lakik a kisegér? – Tavaszi és nyári mesék – Fordította: Nádori Lídia

Erwin Moser, a népszerű osztrák meseíró és illusztrátor állatmeséi elsősorban kisóvodásoknak szólnak, de a család minden tagját elbűvölik. A kötetben kilenc vidám tavaszi és nyári történet található Nádori Lídia fordításában. A könyv napsütötte, izgalmas csavargásainak főhősei Az egércirkuszból már ismert, szeretetre méltó állatok. Hogy ezúttal mi minden történik kis kedvenceinkkel? A kisegér alvóhelyet keres, és meg is találja azt egy mackó hasán. Nina, a kiscica bukfencet vet a levegőben, egy repülőgép pilótájaként. A Cinciváry család otthonra lel egy propellerrel fölszerelt teáskannában. Trixi, az egér útra kél a világűrbe. Lili barátaival együtt kalandozik a tengeren egy tökhéjcsónak fedélzetén. Az egérkalózok pedig megtalálják a csillogó kövek barlangját.

Terjedelem: 128 oldal
Méret: 163 x 240 mm
Kötés: Keménytáblás
Ár: 2490 Ft

További ajánlatok: Manó Könyvek