Erotika a 21. század művészetében

Január 8-án 18 órától izgalmas programra várjuk az érdeklődőket a Vörösmarty Színház kávézójába. Közelebb! című bemutatónk kapcsán körüljárjuk, hogyan jelenik meg az erotika a kortárs művészetben: filmben, irodalomban, zenében, színházban. Vendégünk lesz Soma, Réz András, Grecsó Krisztián és Guelmino Sándor.

Közelebb

A program Soma-koncerttel indul, majd bekapcsolódik a beszélgetésbe Réz András filmesztéta, Grecsó Krisztián író, akinek Mellettem elférsz című regénye 2012-ben elnyerte az Aegon-művészeti díjat, és itt lesz Guelmino Sándor, a Közelebb! rendezője is.

Vajon másképp fogadjuk-e az erotika jelenlétét a különböző műfajokban? Hol van az erotika és pornográfia határa? Hogyan tudjuk ízlésesen, mégis izgalmasan megmutatni a szenvedélyt a művészetben? És vajon mennyire gondolkodnak erről másképp a különböző művészeti ágak képviselői?

Jöjjön el január 8-án este, hogy megtudja, milyen válaszokat kapunk a kérdéseinkre! Asztalfoglalás a kommunikacio@vorosmartyszinhaz.hu e-mail címen. A részvétel ingyenes.

Vörösmarthy Színház