Jön Robbie Williams új albuma

Take The Crown címmel új szólólemezzel jelentkezik Robbie Williams brit zenész. Az új korong pénteken jelenik meg a Universal kiadónál.

„A címben a popsztárkoronáról van szó. Néhány éve levettem, de most vissza akarom szerezni” – nyilatkozta a zenész a Berliner Kurier című lapnak.A dalok között számos slágergyanús akad. A lemezen van táncolós nyári zene, himnikus popdal és lázadó rock is. Robbie Williams az albumon együtt dolgozott Gary Barlowval, akivel néhány éve ismét együtt zenélnek a Take That-ben.

Williams legutóbb 2009-ben adott ki szólólemezt Reality Killed the Video Star címmel, illetve 2010-ben egy válogatáslemezt In and Out of Consciousness címmel.

A popzene trónját „önszántából” elhagyó zenész néhány éve még a teljes visszavonulást fontolgatta. Gyógyszerfüggőségben szenvedett, legutóbbi turnéján pánikba esett a színpadra lépéstől, elhízva golfozgatott, és festő akart lenni. A nyugalmat végül felesége, Ayda Field oldalán találta meg, közös gyermekük, Theodora Teddy Rose szeptember közepén született.

Robbie Williams elsősorban látványos színpadi show-iról ismert, egyelőre azonban nem hoztak nyilvánosságra új turnéra vonatkozó információkat. A zenész szólóban legutóbb 2006-ban turnézott, akkor Budapesten is fellépett.

Legközelebb Londonban bukkan fel: Európa egykori legnagyobb showmanje hamarosan személyesen kapcsolja fel a híres Oxford Street karácsonyi díszkivilágítását.

Forrás: MTI