Kiscsillag a Balaton közepén

Két komp a Balaton két partja között, fedélzetükön egy népszerű magyar zenekar, és sok lelkes rajongó – szeptember 10-én este újra kompkoncert a MOL Nagyon Balaton programsorozat részeként.

kiscsillag_kompkoncert

Hány évig tart még a nyár? – Bár nem a Pál Utcai Fiúkról, hanem a Kiscsillagról van szó, de Lecsó és a Kiscsillag zenekar többi tagja garantálja, hogy szeptember 10-én este a Balaton közepén még mindig nyár lesz. Aki ott volt, amikor legutóbb, július 22-én Szabó Balázs énekelte a Bájolót Tihany és Zamárdi között a Balaton közepén, az tudja, hogy mire számítson, aki pedig nem, az online a jegy.hu-n, vagy a budapesti Akvárium klubban is megválthatja jegyét a szeptember 10-én este 19:30-kor Tihanyból kifutó kompokra. Másnap pedig lehet még jó programokat találni a környéken, például a Tihanyi PIAC placc vasárnapi régiségvásárát.

A MOL Nagyon Balaton a kompkoncert után sem ér véget. A májustól szeptemberig tartó, egész Balaton régiót körülölelő MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozatot a Köveskálon megrendezett Kálibuli zárja szeptember 17-én. A köveskáli gasztrófesztivál a falu népszerű éttermeinek különleges menüivel, a környékbeli borászatok borkóstolóival workshopokkal és esti zenés programmal készül a nyár lezárására.

FB esemény: https://www.facebook.com/events/157234694714473/

Forrás: MOL Nagyon Balaton