Péntektől négy napon át ismét Mindenütt Nő!

Március 6-án kezdődik a Mindenütt Nő rendezvénysorozat, 16 városban több mint 120 program szól a nőkről.

2015. március 6. és 8. között immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a női alkotókat és női sorsokat bemutató rendezvénysorozat, amelyhez ebben az évben 86 intézmény csatlakozott, s 16 városban összesen több mint 120 program lesz látható.

Az Accord World Music munkatársai indították útjára 2013-ban a Mindenütt Nő kezdeményezést, amelyhez a hazai kulturális élet legjelentősebb intézményei csatlakoztak, s ennek köszönhetően idén is rendkívül gazdag programból választhatnak az érdeklődők.

A négy napos rendezvénysorozat kínálatban megtalálható többek között 49 színházi előadás, 27 múzeumi és képzőművészeti program, 17 filmvetítés, 11 koncert, 11 pódiumbeszélgetés és még egy 1 E-book is megjelenik az esemény alkalmából. A részletes műsor megtalálható az esemény honlapján: www.mindenuttno.hu.

A szervezők célja, hogy ezekben a napokban a koncerttermek pódiumain női előadók álljanak, a színházak színpadain női sorsokat kövessünk, a galériákban női alkotók műveit lássuk, női történeteket vetítsenek a mozik, nők valljanak magukról az irodalmi esteken, női gondokról szóljanak a pódiumbeszélgetések és a tudományos konferenciák, egyáltalán Minden a Nőkről szóljon!

E sokszínű kínálatban mindenki megtalálhatja az őt leginkább érdeklő programot, eltöprenghet vagy elgyönyörködhet a látottakon, s másnap már egy kicsit más szemmel néz majd a nőkre. Több megértéssel, több tisztelettel és sokkal-sokkal több figyelemmel.

Mindenutt_No_plakat_2015

Forrás: Mindenütt Nő