Étel + natúr bor | Budapest + Badacsony

05.12. A nagy hummus reggeli | Pingrumba

Mi lenne a világgal hummus nélkül? Talán jobb nem is belegondolni. Azt, hogy a számtalan ország gasztronómiájában megtalálható hummus honnan is eredeztethető pontosan, már szinte lehetetlen volna felkutatni. Ami biztos: egy tál friss, krémes csicseriborsó mindig felteszi a napra a koronát.A nyári szezon előtti utolsó Ping reggeli egy délelőtti óda lesz a hummushoz, ahol megmutatják ezer arcát és néhányat a sok variációs lehetőség közül.

Facebook esemény

05.13. Hummus Day 2024 | Dobrumba

Habár a Dobrumbában az év 365 napján megtalálják a tökéletes alkalmat a hummuszfalatozásra, kedvenc csicseriborsókrémük ezúttal kiemelt helyet foglal el az asztalon: ünnepeljétek velük együtt május 13-án a hummus világnapját! A jeles nap alkalmából egy hármas hummuszválogatással készülnek nektek, amit legjobb házi receptjeiket felhasználva kísérleteztek ki. 

Facebook event

05.10-13. Kóstoló Napok | Tilia Badacsony

Badacsony megújult borvendéglője, a Tilia Badacsony megújult étlapjának fogásait 4 napon keresztül 15% kedvezménnyel kínálja. Miért éri ez meg nekik? A kedvezményért cserébe vendégeik véleményét kérik a Monarchia idejét megidéző fogásaikról, hogy a visszajelzéseket megfontolva tovább finomíthassák kínálatukat.

Facebook esemény

05.15. Palackpróba, vendég: Bott Frigyes

A Palackpróbákon olyan borokat poharazunk, csak itt, csak most, amik a legtöbb helyen, ahol találkozhatunk velük, palackkal elérhetőek.Ha már bor, akkor beszélgetés, ha már beszélgetés, akkor beszélgessünk a borokról is – ebben szerencsére februártól kezdve alkalomról alkalomra segítségünkre vannak borász barátaink, ez alkalommal Bott Frigyessel közösen poharazunk!

Facebook esemény

05.29. Palackpróba, vendég: Halász Imre x Sütő Zsolt 

A Palackpróbákon olyan borokat poharazunk, csak itt, csak most, amik a legtöbb helyen, ahol találkozhatunk velük, palackkal elérhetőek.

Ha már bor, akkor beszélgetés, ha már beszélgetés, akkor beszélgessünk a borokról is – ebben szerencsére februártól kezdve alkalomról alkalomra segítségünkre vannak borász barátaink, a nyár előtti utolsó kóstolónkon pedig nem más, mint az Abeles Présház Halász Imréje és a Strekov Pince Sütő Zsoltja poharaznak velünk!

Facebook esemény