Megnyílt az V. Cinemira Gyerek- és Ifjúsági Film Pitch Fórum forgatókönyv pályázat

Van egy nyerő ötleted egy gyerekfilmhez vagy épp fiataloknak szóló tv-sorozaton agyalsz? Jelentkezz az V. Gyerek- és Ifjúsági Film Pitch Fórumra, ahol szakmai zsűri értékeli a filmterved, producerekkel, rendezőkkel találkozhatsz és a legjobbak pénzdíjat nyernek! Idén először élőszereplős vagy animációs rövidfilmtervvel is nevezhetsz!

A Pitch Fórumra élőszereplős vagy animációs, egész estés és rövid filmes terveket, illetve élőszereplős vagy animációs sorozatterveket várnak. A rendezvényen szakmai zsűri értékeli a pályamunkákat. A legsikeresebb forgatókönyv terveket a zsűri és a diák közönség is díjazza!

A Pitch Fórum menete:

Az előzsűri által kiválasztott döntősök a Pitch Fórumon meggyőzhetik a rangos filmes szakemberekből és a diákokból álló zsűrit, valamint a közönséget a tervükről.

A legjobb terv 300 000 forintos díjat nyer.

Így tudsz jelentkezni projekteddel:

– 3 soros logline word vagy PDF formátumban

– Egy, max. másfél oldal terjedelmű szinopszis word vagy PDF formátumban

– Vizuális koncepció (moodboard) jpg vagy PDF formátumban

– Írói CV / Ha nincs, motivációs levél word vagy PDF formátumban

– Nyilatkozat arról, hogy a pályamunka az alkotó saját szerzői műve és nem sérti más szerzői jogát

HATÁRIDŐ: 2024. május 31. éjfél

A benyújtás módja:

A pályázati anyagot e-mail csatolmányként kell elküldeni a következő email címre: gyerekfilmpitch@gmail.com

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, telefonszámát és email címét, valamint nyilatkozatát, hogy pályamunkája saját szerzői műve, nem sérti más szerzői jogát.

A Pitch Fórumon való részvételre a projekt írója pályázhat. Egy pályázó több pályázatot is benyújthat. A pályázatra történő nevezés ingyenes. A beküldött pályázati anyagokat bizalmasan kezeljük.

A Pitch Fórumra bekerülő tervekről szakmai előzsűri dönt. Az előzsűri döntése végleges, és a Pitch Fórum fenntartja a jogot, hogy az előzsűri döntését nem kell megindokolnia.

Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál

www.cinemira.hu