Ha kíváncsi arra, hogyan készül Ördög Tamás rendezésében A vágy villamosa Budaörsön, most itt a lehetőség, hogy részt vegyen a próbán!

Fotók: Borovi Dániel

Ördög Tamás (Dollár Papa Gyermekei) rendezésében, valamint Rába Roland és Takács Katalin főszereplésével készül A vágy villamosa a Budaörsi Latinovits Színházban. A Tennessee Williams világhírű színdarabjából születő előadás bemutatója február 24-én lesz, de a nagy érdeklődésre való tekintettel a premier előtt egy héttel, február 17-én, szombaton 10 órától nyílt próbát tart a színház a rendező és a színészek részvételével, amelyre szeretettel várják a közönséget.

A vágy villamosa, olvasópróba

„Engem az a kérdés érdekelt a leginkább ebben az anyagban, hogy ki a beteg: az egyén vagy a világ. Hogy túl lehet-e élni ép ésszel a pusztító környezetet, vagy neked is olyanná kell válnod, amilyenek ők, ha meg akarsz maradni. Vajon Blanche egy emelkedett lélek, egy örök kívülálló, vagy egy gyenge alkoholista csupán? Bűnös vagy ártatlan? Egyedi eset az övé, vagy mindaz, ami vele történik, kortünet, annak a következménye, hogy a világ, amiben élünk, élhetetlenül rossz?” – mondta Ördög Tamás A vágy villamosa január 2-án tartott olvasópróbáján. A népszerű Dollár Papa Gyermekei színi társulat vezetője először rendez Budaörsön.

A vágy villamosa, olvasópróba

A vágy villamosában Takács Katalin és Rába Roland mellett Bohoczki Sára, Ilyés Róbert, Páder Petra, Fröhlich Kristóf, Sas Zoltán, Juhász Vince és Bregyán Péter szerepel majd. Az előadás Hamvay Kornél fordítása alapján készül Németh Nikolett dramaturgi közreműködésével. A díszlettervező Izsák Lili, a jelmeztervező pedig Kiss-Végh Emőke, a világításért Sokorai Attila felel, a koreográfus pedig Mezei Bence lesz.

A vágy villamosa, olvasópróba

A nyílt próbán való részvétel ingyenes, de limitált férőhelyes és előzetes regisztrációhoz kötött! A jelentkezések véglegesítésénél előnyben részesítik azokat, akik február 9-én éjfélig 30%-os kedvezménnyel jegyet váltanak a színház alábbi előadásainak valamelyikére:

• FEBRUÁR 9. 19.00 • KURÁZSI ÉS GYEREKEI (rendező: Zsótér Sándor)

• FEBRUÁR 11. 19.00 • KATHARINA BLUM ELVESZTETT TISZTESSÉGE (rendező: Máté Gábor) – az előadás után közönségtalálkozó!

• FEBRUÁR 16. 19.00 • AZ EPRÉSZŐ KISLÁNY (rendező: Alföldi Róbert)

• FEBRUÁR 27. 19.00 • JOHN (rendező: Máté Gábor)

• FEBRUÁR 28. 19.00 • VACSORA ÖT SZEMÉLYRE (rendező: Böröndi Bence)

Jegyvásárlás itt: https://budaorsilatinovitsszinhaz.jegy.hu/

A vágy villamosa, olvasópróba

A 30%-os kedvezmény online jegyvásárlásnál a NYILTVAGY kuponkód érvényesítésével vehető igénybe. Akik élnek a kedvezményes jegyvásárlási lehetőséggel, jelentkezésükben tüntessék fel, hogy melyik előadás(ok)ra váltottak jegyet, és azt is, hogy milyen néven történt a tranzakció! Regisztrálni a jegy@latinovitsszinhaz.eu e-mail címen lehet! A részletekkel kapcsolatban a színház közönségkapcsolati munkatársai adnak bővebb felvilágosítást a +36 20 621 6448 telefonszámon, illetve a jegy@latinovitsszinhaz.eu e-mail címen hétfőtől péntekig 10:00-17:00 óra között!

TENNESSEE WILLIAMS

A vágy villamosa

Rendező: ÖRDÖG TAMÁS

Bemutató: 2024. február 24.

A színlap és jegyvásárlás linkje itt: https://latinovitsszinhaz.eu/eloadas/a-vagy-villamosa/