Madagaszkár hétvége a Magyar Színházban

2023. szeptember 30-án és október 1-jén (szombaton és vasárnap) egész nap kézműves foglalkozással, izgalmas kalandjátékkal, célba dobással, közönségtalálkozóval és felejthetetlen előadással várjuk kedves nézőinket a Madagaszkár című előadásunk kapcsán.

A programok 10:10-től – 18:00-ig tartanak a színház teljes területén.

MIVEL IS KÉSZÜLÜNK PONTOSAN?

– A Főbejárat melletti standnál átvehető lesz a Madagaszkár kalandjáték. A helyesen kitöltők közül családi belépőjegyeket sorsolunk ki az Ezeregy éjszaka és A kétbalkezes varázsló című előadásaink premier előtti bemutatójára.

– A jegypénztárak mellett két szelfifal várja a kreatív „kismakikat”, hogy minél izgalmasabb képek készülhessenek. A teljes évad alatt gyűjtjük az izgalmas és egyedi képeket, hogy év végén egy saját albumot adhassunk ki. 

– A Szalonban kézműves sarokkal és célba dobással várjuk kalandorainkat. Természetesen az apró meglepetések itt sem maradhatnak el.

KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ

A sok program mellett a 11:00-kor kezdődő előadásaink után közönségtalálkozóra is lesz lehetőség. Ha az időjárás kedvező!

Szeptember 30-án: Pásztor Ádám, Szurcsík Ádám, Soltész Bözse, Penke Soma és Szatmári Attila művészeinkkel lehet találkozni.

Október 1-én: Murvai Márton, Pavletits Béla, Kisfaludy Zsófia, Kosznovszky Márton, Varga Fekete Kinga művészeinkkel lehet találkozni.

A programokon való részvétel mindenki számára ingyenes, aki jegyet vált a 11:00-ás vagy a 15:00-ás előadások valamelyikére.

JEGYEK IDE KATTINTVA MÉG KORLÁTOZOTT SZÁMBAN KAPHATÓK!

,