Idén is vár a SZINkópé Fesztivál!

A 75 éves Kövér Béla Bábszínház augusztus 27-én és 28-án ismét nagy szeretettel vár minden kedves érdeklődőt Szeged egyetlen gyerekfesztiváljára, a SZINkópéra! Óriásbábos felvonulással, bábelőadásokkal, interaktív játékokkal, koncertekkel, valamint civil szervezetek és társintézmények programjaival várjuk a kicsiket és nagyokat az újszegedi Erzsébet-ligetben. 

A fesztivál ötletgazdája Kiss Ágnes igazgató, a SZINkópé megálmodásakor fontosnak tartotta, hogy a Dél-Alföldön is megszervezésre kerüljön egy sokszínű programmal rendelkező, a játszva tanulást hirdető esemény, amelynek keretén belül a látogatók nem csak bábelőadásokon és koncerteken vehetnek részt, de megismerhetik a szegedi civil szervezetek és társintézmények munkáját is. 

A fesztivál idén is a környezettudatosság jegyében zajlik. A szervezők számára fontos a családok támogatása, ezért a látogatók a tavalyi áron válthatják meg belépőjegyüket az idei fesztiválra. 

Fellépők: Gryllus Vilmos, Eszter-lánc Mesezenekar, Danny Bain, Bábakalács Bábszínház, Papito, Tintaló Cirkusz.Emellett lesz még Banyaforgó, Felhővadász, Molyolda és Vitéz László is.

Forrás: SZINkópé Fesztivál