Zubornyák Zoltán El nem mesélt történetek – online könyvbemutató

Zubornyák Zoltán EL NEM MESÉLT TÖRTÉNETEK élő, online könyvbemutatója és dedikálása 2021. május 7-én, pénteken, 17.00 órakor.

A könyvet a szerző közreműködésével SÁNDOR ERZSI újságíró mutatja be.

A DEDIKÁLÁS 2021. május 7-én, 18.00 órakor kezdődik az Örkény István Könyvesboltban, a biztonsági előírásokat betartva. A dedikálás ideje alatt a könyv 20% kedvezménnyel kapható a könyvesboltban. (1137 Budapest, Szent István krt. 26.)

Zubornyák Zoltán

El nem mesélt történetek

Zubornyák Zoltán úgy lett színházi ember, hogy játszott, rendezett, igazgatott, menedzselt, írt és olvasott. Ezzel a könyvvel pedig megköszön és igazságot szolgáltat. Titkos színészeknek, akiket felfalt a pálya, nagy tudású rendezőknek, akik rosszkor voltak sehol, és áldozatkész színházi embereknek, akik nélkül nem működött volna egyetlen színház sem, soha. A kreativitás prédáinak.

És a lista jó hosszú és nagyon beszédes!

Zubornyák Zoltán 1961-ben született, általános és középiskoláit Budapesten végezte. 1982 és 1986 között a Színház – és Filmművészeti Főiskolára járt Major Tamás, Székely Gábor és Zsámbéki Gábor osztályába. Szakmai gyakorlatát a Katona József Színházban töltötte. Később játszott vidéken Miskolcon, Békéscsabán, Egerben, Tatabányán, Kecskeméten, majd budapesti színházakban, a Játékszínben, a Nemzeti Színházban és a Vidám Színpadon. Volt igazgatója a Tatabányai Jászai Mari Színháznak, a budapesti Pinceszínháznak, a Ráday Kultucca rendezvényeinek és a Ferencvárosi Fesztiválnak. Pályája során dolgozott a magyar színházi élet kiválóságaival, meghatározó alakjaival. Az elmúlt negyven esztendő színházi történetei és szereplői elevenednek meg az El nem mesélt történetek lapjain.

Kossuth Kiadó

3800 Ft

https://www.kossuth.hu/konyv/5614/el-nem-meselt-tortenetek

Az esemény Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/699739334145738