Ani Molnár Gallery @ Autistic Art Online Auction

Kedves Barátaink, Látogatóink!

Az Autistic Art Alapítvány egyedülálló kulturális kezdeményezést indít, melynek eredményeképpen kortárs művészek, illetve autista fiatalok munkái is kalapács alá kerülnek egy rendhagyó online aukció keretein belül. Az esemény célja nem csupán az autista lakóotthonok támogatása, ez alkalommal az Alapítvány is visszaad a magyar kortárs művészeknek és galériáknak a megváltozott körülmények okán.

Sári Ember: Layered mask on pink (flag No. 6.), 2019, silk, 33,5 x 22 cm

Örömmel csatlakozunk egy ilyen kezdeményezéshez, és bátorítjuk Önöket, hogy részvételükkel, licitek megtételével a nívós tételek közötti szemlézés mellett, egy jó ügyet is támogassanak! Galériánk művészei közül Ember Sári, Haász István és Wolsky András vesz részt az aukción egy-egy alkotással.

István Haász: Yellow Trapeze I., 2018, wood, cardboard, acrylic, 40 x 40 cm

Első online aukciója mellett, az Alapítvány továbbra is nagy erőkkel készül őszi jótékonysági gálaestjére, ugyanakkor felkészültek, hogy amennyiben a kialakuló helyzet mégsem engedi, úgy ismét az online térbe hívja támogatóit.

Az aukció a www.autisticart.hu/aukcio oldalon érhető el július 8-ig.

András Wolsky: The Break-even Points of Accidental and Purpose I., 2017, giclée print, paper, 500 x 500 mm

Következő kiállítás // Upcoming exhibition
A galéria következő kiállítása Bernáth Dániel (1990) és Csizik Balázs (1987) július 16-án nyíló közös tárlata lesz.

//

The next exhibition in the gallery will be the duo show of Dániel Bernáth (1990) and Balázs Csizik (1987), opening on 16 July.

Forrás: Molnár Ani Galéria

,