Sztárparádé a Krizshow After-Partyn

2019. november 26-án délután 5-kor az Átriumban (1024 Budapest, Margit krt. 55.) Krizsó Szilvia könyvbemutatóval egybekötött, rendhagyó Krizshow-t állít színpadra.

A Kossuth Kiadó által kiadott könyv szereplői közül biztosan Szilvi beszélgetőpartnere lesz Balázs Klári és Korda György, Dés László, Molnár Piroska, Nagy Ervin, Pápai Erika, Rózsa György, Szilágyi Tibor és Szinetár Miklós. Gálvölgyi Jánosra és Szinetár Dórára is számítanak a szervezők, akiknek színházi elfoglaltságától függ, hogy ott tudnak-e lenni.

Persze, ahogy az minden Krizshow-ra igaz, a beszélgetést fellépések tarkítják, így az este felhőtlen szórakozást ígér.

Az estre a belépődíjat a kedvezményes áron (3.200 Ft) kapható könyv megvásárlása helyettesíti!!!

Az így megvásárolt könyvek bevételéből Krizsó Szilvia és a Kossuth Kiadó az Átrium működését is támogatja.

A kötetben, amely most már a harmadik a sorozatban, 16 produkcióba csöppenhetnek bele az olvasók.

Ahogy a korábbi könyvekben, Krizsó Szilvia most is igyekezett érzékeltetni a színházi hangulatot, így a beszélgetésekbe beleszőtte saját gondolatait, érzéseit, vendégei arckifejezésének vagy testbeszédének leírását, a meglepetés- vagy előre leegyeztetett vendégeikkel való kapcsolatuk milyenségét (a könyvben nem 16, hanem közel 32 művésszel találkozhatnak), és visszaadni a közönség reakcióit is. Aki elolvassa, valóban úgy érezheti, ott ül a nézőtéren.

„Hetek óta töprengek azon, hogy is kezdjem el ezt az előszót, amelynek nem véletlenül adtam a „függöny le” címet. Hiszen miközben az első oldalakon vagyunk, ez a könyv igazából lezárása egy számomra meghatározó korszaknak.

Szinte napra pontosan 7 évvel azután, hogy elkezdtem színházi talk showmat, akkor még Libikóka, Krizsó Szilviával fent és lent címen, 2019. május 25-én utoljára indult el a Krizshow főcíme az Átrium színpadán felállított ledfalon. Az az este számomra egyszerre volt felemelő, megható és megrendítő. Az én döntésem volt, hogy befejezem, még csak nem is hirtelen felindulásból hoztam meg, de leírva sokkal egyszerűbbnek tűnik, mint át- és megélni. Önfeledten nevetni a színpadon, a most-ra koncentrálni úgy, hogy tudod, pár óra múlva ez már a múlt, amiért nagyon sok áldozatot hoztál, ami a Tied volt, nem könnyű feladat. Kicsit olyan, mint kiszállni egy számodra fontos kapcsolatból csak azért, mert legbelül érzed, hogy benne maradni veszélyesebb és károsabb, mint kiugrani az ismeretlenbe. S hiába tudod, hogy a jövő sok szép dolgot tartogat még számodra, nem arra fókuszálsz, hanem az elengedés gyötrelmeire. 7 év alatt – a meglepetés vendégekkel együtt- közel 240 emberrel beszélgettem, játszottam. Mindvégig arra törekedtem, hogy olyan arcukat mutassam meg a közönségnek, amelyet addig még nem láttak. Azt hiszem, az esetek többségében sikerült. Ez a könyv a nosztalgia jegyében (is) született. Az „is” azt jelenti, hogy én örömmel gondolok vissza ezekre a nem-beszélgetésekre, és legszívesebben beszerkeszteném mind a közel 120-at, mert mindegyik élénken él az emlékezetemben.” Részlet a könyv előszavából

Forrás: Kossuth Kiadó